(26-01-2016, 01:51 AM)raminz نوشته: سلام،
بچه ها من امروز اولین جوابمو از UCF گرفتم و قبول شدم و تو نامه گفته که اگه فاند بهم تعلق بگیره تو یه ایمیل جداگانه اون اطلاعات هم برام خواهد اومد.
بعدش هم یه ایمیل اومد که اطلاعات مورد نیاز برای صدور I-20 رو توضیح داده و گفته تا قبل 15 June باید دستشون برسه.
حالا سوال من اینه که الان من باید چیکار کنم؟! بهشون میل بزنم که فاند چی شد یا صبر کنم خودشون خبر بدن؟
و اینکه به اساتید میل بزنم که من اکسپت شدم، شما فاند داری؟!
خیلی ممنون
سلام رامین جان،
اول از همه تبریک می گم بهت داداش گلم و اینکه ایشالا یه فاند توپول هم می دن.
ببین من هم یه دانشگاه پذیرش گرفتم و دقیقا همین مشکل شما رو داشتم. همین 5 - 6 روز پیش ام جواب من اومد. دیشب به استادِ ایمیل زدم و بهش گفتم خوب من نامه ادمیشن رو گرفتم ولی از فاند خبری نیست. این استادِ که من باهاش در جریان بودم من و برای اسکولار شیپ دانشگاه معرفی کرده و اونم گرنت نداره(RA). به من گفت این داستان اسکولارشیپ رو خارج از کنترل دپارتمان ما دیگه. این کلمه رو استفاده کرد is under the control of another college committee و گفت که یه چند هفته ایی طول می کشه برای این تصمیم گیری. به نظرم اگه استاد داشتی تو اپلای حتما بهش بگو که ببین RA داره یا نه ولی تا اونجا که من می دونم پروندت به صورت خود کار می ره برای در نظر گرفتن دیگر فاند ها(مثلا TA و اسکولارشیپ). وقتی این تصمیم گرفته شد دوباره به دپارتمان مورد نظر شما ابلاغ می شه و اونها خبرت می کنند.
در رابطه با I20 هم می گن به بخش اینترنشنال ایمیل بزن و اگه بزنی می گه که نمی دونم بانک استیت منت ات کووش پس. بعد شما می گی من فاند می خوام و اونام می گن هر موقع فاند گرفتی به ما آدرس Shipping ات رو ایمیل بزن تا برات I20 رو بفرستیم. پس اینجا دیر نمی شه.
به نظرم الان وقت اینه که به اساتید دپارتمانت دونه دونه زنگ بزنی و بری رو مخشون.
دیگه اینا کارهای مشابهی بود که منم انجام دادم و شاید بدردت بخوره.
موفق باشی رفیق
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،
روزی کن "شریعتی"