26-01-2016, 11:48 AM
(26-01-2016, 01:45 AM)afrooz.a نوشته: سلام. رشته ارشدم، مدیریت فناوری اطلاعاته و موضوع پایان نامم علاوه بر مدیریت فناوری اطلاعات به محیط زیست هم مربوطه و در نظر دارم همین عناوینو برای دکترا توی کشور دیگه ( در واقع آلمان) ادامه بدم.
سوالم اینه برای اینکه رزومه قوی تری بفرستم علاوه بر نمره آیلتس و معدل و مقاله، چه برنامه هایی یاد بگیرم که برای رزومه م هم به درد بخوره؟
ممنون از جوابتون
سلام
مواردی که به ذهن من میرسه این هست که:
- در رشته هایی مشابه مورد شما، معمولا تحلیل های آماری اهمیت فوق العاده ای دارند... در حالت کلی تسلط شما رو نرم افزارهایی مثل SPSS و موارد مشابه دستتون رو برای آنالیز دقیق و در سطح گسترده تکنیکی که ارائه می کنید، خیلی باز می کنه...
- گاها برای بررسی و evaluation روش نوئی که در حال کار روی اون هستید، ممکن هست یا data ی واقعی به حد کافی در اختیار نداشته باشید، یا اساسا به لحاظ میدانی امکان تست موثر اون روش براتون مقدور نباشه... وضعیت وقتی بغرنج تر میشه که حتی simulator از پیش آماده ای هم در اختیار نداشته باشید... از همین باب بد نیست سعی کنید مهارت های programming خودتون مخصوصا simulation-based modelling در حیطه تحقیقاتتون رو تقویت کنید تا چنین محدودیت هایی در مسیر تحقیق براتون تبدیل به bottleneck نشن...
براتون آرزوی موفقیت دارم