26-01-2016, 11:43 PM
(26-01-2016, 10:06 PM)mtba نوشته: سلام،
یکی از استادام واسه ریکام گفت خودت بیا پر کن.
1. از چند تا دانشگاهی که اپلای کرده بودم (که همشون ریکام آنلاین میخواستن) دو تاشون خواسته بودن که نامه به یا صورت pdf آپلود شه یا تو باکسی که پایین ترش بود تایپ شه. از اونجایی که باید خودم بنویسم تو همچین حالتی سربرگ دانشگاه رو هم وارد کنم، نیازی به امضا و این جور چیزا هست؟
2. یه سریه دیگه وقتی وارد لینکشون میشدم با یوزر ایمیل استاد یه پسوورد میخواست تا log in شه. ولی هر چقدر ایمیل رو زیر و رو کردم پسوردی ندیدم!!!!! قضیه این چیه ؟ کسی میدونه اینجا باید پی کار کنم؟
3. حالا از همه جالب تر این یکیه... رو لینک دو تا شون که کلیک کردم پیام داد که اکسپلورر out of date هستش!!!! و واسه آپدیت یه لینک دادو از این جور چیزا!!!!!!!! هیچی دیگه کلا دست از پا درازتر برگشتم گفتم فردا میام. این دفعه رفتم بگم با کروم بره؟
راستش سرش خیلی شلوغه، خیلی نمیتونم معطل کنم. فردا باید دوباره برم... ممنون اگه راجع به هر کدوم اطلاعات دارین بگید که اصلا وقت ندارم
مورد اول: میتونین تو خونه آماده کنین پرینت کنین استاد امضا کنه بعد اسکن کنید بفرستید که البته فکر نمی کنم نیاز باشه. انتهای نامه شماره تلفن استاد رو بزارین اگه خواستن زنگ بزنن و آدرس دفترش رو. (این اطلاعات تو مرحله قبل معمولا گرفته میشه اگه دادین که دیگه نیاز نیست مجدد بدین)
مورد دوم:همون جا که میخواین لاگین کنین حتما گزینه sign up موجوده. احتمالا اول باید بسازید اکانت بعد وارد شید و ریکام رو بفرستید.
مورد سوم:آپدیت کنید :