27-01-2016, 11:49 AM
(27-01-2016, 11:30 AM)nasim1234 نوشته: دوستان عزیز
من اوایل ماه می میخوام برم ایران و حدودا همون موقع هم میخوام برم سفارت. از اگوست ۲۰۱۴ با ویزای سینگل f2 آمریکا بودم (بار قبل از آنکارا ویزا گرفتم بعد از ۴۰ روز کلیرنس)
رشته لیسانسم مهندسی کامپیوتر بوده الان پذیرشم communication هست. میتونم از استادم بخوام در ریسرچ پلن بنویسه که کار من حساس نیست و قراره بیشتر روانشناسی باشه.
به هر حال با این اوصاف آیا ایروان گزینه خوبیه یا دوباره برم آنکارا؟ فاندم هم کامل هست. یه مقاله تو زمینه smart home دارم که اسم سومم. مشکلی که ایجاد نمیکنه برام؟
کدوم سفارت رو توصیه می کنین؟
ممنونم
سلام
دوستان معمولا به کسانی که "پیش از این دوره clearance رو در گذشته ای نزذیک با موفقیت گذروندن" و "پرونده شون نسبت به اقدام قبلی تغییرات منفی قابل توجه نداشته"، توصیه می کنند که بهتر هست به همون سرکنسولگری مراجعه کنند...
"تغییر جدی منفی نسبت به پرونده قبلی" رو میشه مواردی مثل "انتشار مقالات مسئله دار"، "اشتغال در سازمان های دولتی و انجام پروژه های مورد دار" و ... دونست
با توجه به فرمایشاتتون، و اینکه پرونده شما حتی به لحاظ حساسیت نه تنها بغرنج تر نشده بلکه contraction هم داره (از CS به communications)، توصیه من این هست که حتما research plan مورد نظر رو از سمت استادتون تهیه کنید (و اگر استنباط من از اینکه پرونده تون تغییر منفی نداشته رو valid ارزیابی می کنید) و برای همون کنسولگری آنکارا اقدام بفرمایید...
براتون آرزوی موفقیت دارم