27-01-2016, 10:07 PM
(27-01-2016, 09:53 PM)siahsefid نوشته: سلام دوستان.نمره ی پایان نامه ای که خوب نباشه چقدر تاثیر منفی میذاره؟من موضوع پایان نامم خیلی خوب بود و کاری که انجام دادم با ارزش بود اما به خاطر مسائل دیگگه ای متاسفانه نمره ی 17.5 گرفتم.حالا نگرانم که این مانع بزرگی باشه برای پذیرش گرفتن و نمیدونم که با مقاله ی خوب میشه جبرانش کرد یا نه؟ممنون میشم راهنمایی کنین.در ضمن من ارشد مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی خوندم
سپاس
سلام
در اهمیت تز و نمره اون جایی شکی وجود نداره...
به علاوه کم بودن تعداد دروس ارشد باعث میشه که نمرات یک به یک بیش از اونچه که معمول هست به چشم بیان...
به هر حال نمره شما خیلی بالا به حساب نمیاد و ممکن هست از دیدگاه خیلی ها (مثلا اساتیدی که case شما رو بررسی می کنند) جالب به نظر نیاد...
دو راه به ذهن من میرسه که می تونه تا حدی این نقیضه رو پوشش بده... یا حداقل اثر اون رو کم کنه:
1- اگر استاد راهنماتون در LoR در مورد تز شما اشاره مثبت داشته باشه (مثلا از روش تحقیق شما تعریف کنه، موضوع پایان نامه تون رو نوین توصیف کنهف دستاوردهای تزتون رو خیلی چشم گیر تفسیر کنه)، و حتی دلیلی برای این نمره بتراشه، این شانس وجود داره که خواننده نهایتا دیدگاه سراسر منفی ای نسبت به نمره تون نداشته باشه...
2- از "موضوع تز" و "نتایج اون" مقاله ارائه کنید... هرچه معتبرتر بهتر... با این کار ثابت می کنید که دستاوردهای خیلی خوبی داشتید... ولو ایتکه نمره تون به هر دلیل کم شده...
براتون آرزوی موفقیت دارم