29-01-2016, 10:33 AM
(27-01-2016, 12:15 AM)ستار44 نوشته: ممنون اقا بابک صد البته که برنده شدن تولاتاری بستگی به شانس داره ولی من شرایط خودمو گفتم که دوستانی مثل شما منو راهنمایی کنید که اگه برنده شدم شرایط رو بدونم بنظرشما کدوم ایالت برای زندگی مناسبه ایا واقعا 10000هزار دلار در ماه باید درامد داشته باشم که بتونم زندگی متوسطی داشته باشم ایا کاری هست که در ابتدا بعد از ورود 10000هزار دلار درامد به من بده ایا مدرکم به من کمک میکنه تو کاریابی در ضمن حداقل وحداکثر خرج ماهانه یک خانواده 5نفره چقدر هست ومن 50000هزار داار پول همراهم دارم
متاسفانه من در مورد رشته شما اصلا اطلاعاتی ندارم که بدونم چقدر راحت میتونید کار پیدا کنید یا درآمدش در چه حدودی هست. شاید شما بتونید در ایالتهای جنوبی امریکا (مثل تکزاس و غیره) که کارهای حفاری بیشتری انجام میشه و شرکتهای نفتی فعالتر هستند راحتتر کار پیدا کنید. خوبی این ایالتها اینه که به نسبت جاهایی مثل نیویورک یا شهرهای بزرگ کالیفورنیا، به مراتب ارزونتر هستند و هزینه مسکن شما به مراتب کمتر خواهد شد. ضمن این که مالیات بر درآمد در همه ایالتها یکسان نیست و شاید در ایالتهای جنوبی مالیات کمتری بپردازید که از این جهت هم به نفع خواهد بود.
من رقم حدود ۱۰ هزار دلار در ماه رو برای یک خانواده ۵ نفری در شهرهای بزرگ کالیفورنیا گفتم. در ایالتهای جنوبی شما شاید بتونید با رقمی حدود ۷-۸ هزار دلار در ماه هم زندگی مرفهی داشته باشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.