31-01-2016, 09:39 AM
(30-01-2016, 03:05 PM)mortezaomidi نوشته: سلام وقت بخیر دوستان
دانشجوی ترم 8 مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید دانشگاه تبریز هستم . تا پایان ترم 7 معدلم 16.74 هستش.
برای تافل هم در حال آماده سازی هستم .
یکی دوتا مدرک فنی حرفه ای دارم و برای انجمن علمی بودن و سردبیری مجله انجمن علمی رزومه دستم هست .
ممنون میشم بگین چقد برای مقطع ارشد شانس دارم . بخاطر مسایل مالی پذیرش خالی مد نظرم نیست ، شانسم رو برای گرفتن اسکالر شیپ چقد میبینید.
پیشاپیش ممنون
سلام
در دانشگاه های معمولی آمریکا عمدتا تز عمومی این هست که fund به دانشجویان Ph.D. اختصاص داده میشه و اگر resource اضافه ای موجود بود یا "دانشجوی M.Sc." به شدت مستعد بود، به اون هم کمک صورت بگیره...
مهم ترین المان "مستعد بودن" برای دانشگاه های آمریکا اول معدل های بسیار بالا و بعد از اون نمره GRE بسیار خوب هست....
حقیقت این هست که معدل شما به تنهایی چندان tendency خاصی رو ایجاد نمی کنه تا "funded admission" رو 100% براتون به ارمغان بیاره...
مثلا من دوستی رو می شناسم که سال گذشته با همین معدل، همین رشته و البته دانشگاه سهند تبریز در مقطع M.Sc. در Illinois IT، Uni of Central Florida و چند مورد دیگه پذیرفته شد... ولی هیچکدام fund ی بهش اختصاص ندادند... در واقع نمره GRE پایین و زیر 310 ایشون می تونست از علل اصلی این اتفاق باشه...
جمع بندی عرائضم رو متمرکز می کنم روی اهمیت نمره GRE و تاکید بر اینکه با یک نمره بالای 320 و apply در گستره قابل توجه و معقولی از دانشگاه های هم سطح رزومه تون، ان شاالله تلاشتون به ثمر خواهد رسید...
براتون آرزوی موفقیت دارم