02-02-2016, 12:10 PM
(02-02-2016, 08:27 AM)SHJ90 نوشته: @ [b]nader[/b]
سلام مجدد نادر عزیز
دیروز ثبت سیستم +۱۰ شد درخواست معافیت پزشکیم. ور قبلش هم که پیش دکتر های معاینه اولیه همونایی که تو شهرند و برای اولیه ها اند رفتم دقیقا همین ایین نامه ای که موجود است و جدید است و من اگاهی داشتم رو باز کرد و بیماریم رو تو اون پیدا کرد و نوشت-بخش ۹-بند ۲۹. و درواقع خبری از اون تغییراتی احتمالی که گفتم نبود-به نظرت ممکنه که در ادامه روند بررسی پروندم مثلا در معاینه تخصصی پزشک نظام و یا تو کمیسیون این تغییراتی که فقط شنیدم قرار ه بیاد اعمال شود-یعنی پزشک معاینه اولیه همین قانون جدیده رو نوشت که دال بر معافی دایم است و اما در ادامه مثلا پزشک متخصص بگه از ۱۰ روز پیش که شما پیش پزشک معاینه اولیه بودی تا الان یک تغییری تو این قانون مربوط به بیماری بنده اعمال شده است!!!!!!!؟؟ داریم همچنین چیزی(تغییراتی یک هویی تو روند بررسی-از معاینه اولیه تا پزشک متخصص و یا روز کمیسیون)؟
سپاس فروان
درود
دوست عزیز پزشک متخصص در کلینیک های نظامی هیچ آگاهی با قوانین نداره و هیچ بندی رو برگه معاینش ذکر نمیکنه فقط معاینه کامل انجام میده و همه رو مینویسه
هیچ تطبیقی همم با دفترچه نمیده
تمام نظراتش رو مینویسه و در نهایت در شورای پزشکی هستش که نظریه پزشک متخصص با دفترچه تطبیق داده میشه
موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید