02-02-2016, 09:12 PM
(02-02-2016, 09:04 PM)sb_urmia نوشته: خیلی ممنون که پاسخ دادید. نیازی به شرایط خاصی که نداره؟ مثلا بعد از اتمامش مدت زمانی بگذره (مثل حالت عدم کاریابی که یک سال باید بگذره) یا مثلا بعد از اون جایی باید کار کنی که اینم جز سابقه کار حساب بشه یا هر مورد دیگه!! از این شرایط عجیب غریب که وجود نداره؟
یه سوال دیگه اینکه چند ماهی که قبل از دوره ارشد در حال خدمت بودیم و بقیه اش بعد از ارشد ... آیا اون قسمت قبل از قبولی در ارشد رو هم برای آزاد کردن مدرک ارشد حساب میکنند؟
بازم ممنون
تا جایی که من اطلاع دارم خیر، نیاز به شرایط خاصی نیست و شما فقط کارت پایان خدمت خودتون رو هم ضمیمه سایر مدارکی میکنید که برای آزادسازی مدرک، به دانشگاه ارائه میدید.
در مورد سوال دومتون هم، تمامی دوره خدمت تون حساب میشه (چه قبل و چه بعد از دوره ارشد)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.