03-02-2016, 11:48 AM
(03-02-2016, 05:17 AM)MaMi نوشته:
1- این قیمت برای هواپیمایی قطر معمول هستش. به طور کلی شما وقتی پرواز رو round-trip یا همون دو طرفه بگیرید، قیمت ارزونتر خواهد بود.
3- برای دریافت بلیط برگشت، نیازی به داشتن ویزا ندارید، چون در هیچ کدوم از مراحل خرید بلیط، از شما اطلاعات ویزا رو سوال نمیکنه.
4- بله میتونید با کردیت کارت همسرتون بلیط رو خریداری کنید، من خودم بلیط دوستم رو که ایران بود با کارتم خرید کردم و مشکلی نبود (چون در زمان خرید بلیط اطلاعات مسافر رو سوال میکنه و وقتی billing address و billing name رو پرسید، اطلاعات همسرتون - دارنده کارت - رو وارد میکنید).
2- در مورد کیفیت هواپیمایی ترکیش یا امارات من اطلاعی ندارم (چون باهاشون سفر نکردم) ولی میخواستم پیشنهادی بهتون بدم که هواپیمایی Aeroflot رو هم در نظر بگیرید. شاید با شنیدن اسمش و اینکه هواپیمایی روسیه هستش، یک مقدار شک کنید در موردش ولی بنا به تجربه های متعدد دوستان خودم که اکثرا هم جثه بزرگی هم دارند! و از هواپیمایی های مختلف استفاده کردند، واقعا راحته و قیمت خیلی مناسبی هم داره.در مورد کیفیت خطوط هوایی هم پیشنهاد میکنم وبسایت های زیر رو نگاهی بندازید؛
و
ممنون از پاسختون.
من امروز به دفتر امارات در نیویورک زنگ زدم گفت فرد صاحب کردیت کارت باید موقع check in حضور داشته باشه و در دوبی هم که کانکشن هست باز ممکنه سوال کنن که چرا اسم دارنده کردیت کارت و فردی که میخواد سوار شه فرق داره. در کل فکر کنم این طور نیست که همه رو چک کنن ولی اگه ببینن اسم ها اختلاف داره ممکنه کمی گیر بدن. لذا من تصمیم گرفتم با کارت خودم بخرم که ریسک نکرده باشم