05-02-2016, 10:19 PM
(01-02-2016, 06:25 PM)fanif نوشته: ممنونم. رزومه م:
"کارشناسی دو رشته ای مواد و مکانیک، هر دو از امیرکبیر، معدل هر دو 16، ممتازی تو هر دو ---ارشد مواد(بی کنکور)، امیرکبیر، 16.6---فارغ التحصیل 91
تافل پارسال: 92 (R:30 , L:25 , S:18 , W:19) و جی آر ای امسال: وربال162 و کوانت166 و رایتینگ3.5---دو تا TA"
میخوام ارشد اپلای کنم. اگه ارشد قبلیم تو رزومه بیارم احتمال بورس پایین میاد؟ ارشد دوم میخوام برای انتخاب اول automation اپلای کنم که ارتباطی با مواد نداره. از طرف دیگه لیسانس مکانیکم بیشترش همزمان با فوق موادم بوده و اگه فوق رو از رزومه م حذف کنم توجیهی برای طولانی شدنش ندارم. یعنی یه جورایی اصلا دو رشته ای نمیشه و میشه شبیه دو بار لیسانس خوندن.
سوال بعدیمم اینه که میتونم واسه ارشد برق پذیرش بگیرم یا میلان به تغییر رشته حساسه؟
مچکر
شما رزومه خوبی داری نمیدونم چرا برای امریکا اقدام نمیکنی؟! ضمن اینکه پذیرش در رشته های غیرمرتبط یکی از شروطش گذرواندن واحدهای تخصصی نزدیک بهم می باشد که حداقل برای برق نمیشه. اما برای گرایشهای مکاترونیک و اتوماسیون و رباتیک و مهندسی پزشکی مرتبط خواهد بود.
- براساس تجربه شخصی ارشد مجدد مشکلی نداره تا زمانی که از ارشد اخذ شده صحبتی به میان نیاورید!
در خصوص اقدام با مکانیک (لیسانس) به نظرم برای اتوماسیون اقدام کنی ایتالیا خیلی در این خصوص سخت گیری نداره که فاصله ایجاد شده یا سن شما بالا رفته!
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public