(07-02-2016, 01:33 AM)بتول سیاوش نوشته: هر متغیر مستقلی رو انخاب میکنم تو روش خودرگرسیونی و سری زمانی بی معنا میشه لطفا؟؟؟؟؟
با سلام،
متاسفانه من در حال حاضر همینقدر میدانم ... مقالاتی که به شما معرفی کردم و کتاب های مربوط به ایویوز معرفی شده در این سایت را به خوبی مطالعه بفرمایید ... اگر 16 داده دارید و پایا هستند ( نحوه صحیح پایایی را با توجه به منابعی که قبلا به شما معرفی کردم ، مطالعه بفرمایید ) و هنوز رگرسیون آنها بی معنا است یعنی متغیرها به درستی انتخاب نشده اند ( در مورد غیر خودرگرسیونی ها) ، در مورد خودرگرسیونی های سری زمانی ، با داده های کم بهتره از این مدل ها استفاده نشود چون غیر منطقی است ، من قبلا مشکل های احتمالی ای را که کار شما داشت چندین بار به شما گفته بودم اگر آنها را برطرف کردید ( که من شک دارم به طور کامل برطرف شده باشه) و هنوز مشکل هست یعنی متغیرها بر اساس تئوری مناسبی انتخاب نشده اند... ( لطفا در قسمت تعداد داده ها و مبحث پایایی به شدت دقت بفرمایید)
در ضمن در مورد 16 داده باید در ابتدا وضعیت توزیع داده ها مشخص بشه که حتما نرمال باشه وگرنه نتایج غیر واقعی بدست می آورید چون با توجه به تعداد کم داده های شما ، نمیتوان از قضیه حد مرکزی یا حد لاپلاس استفاده کرد.
برای این کار میتوانید از آزمون آماری کولموگروف اسمیرنوف استفاده نمایید.
در هر صورت اگر سایر دوستان نیز اطلاعاتی داشته باشند در اختیار شما قرار خواهند داد.
موفق باشید