(08-02-2016, 07:24 PM)MaMi نوشته:@Torkan
در مورد دوست شما دو حالت وجود داره؛
1- اگر ایشون با اون شرکت امریکایی در اروپا کار کرده باشه (یعنی مستقیما برای این شرکت در دفترش در اروپا کار کرده باشه) ویزایی که باید درخواست بده ویزای L خواهد بود.
2- اگر ایشون با شرکت امریکایی در اروپا کار نکرده و فقط این شرکت پیشنهاد کار در امریکا رو بهشون داده که در این صورت ویزای درخواستی ایشون H خواهد بود.
در مورد ویزای H تا جایی که من اطلاع دارم، چنانچه سفارت ویزا رو به متقاضی نده، شرکت درخواست کننده ویزا برای متقاضی، میتونه از دولت فدرال شکایت کنه که خب منطقا نه دولت و نه شرکت دوست ندارند وارد این موضوع بشوند (به دلیل هزینه هایی که برای هر دو طرف داره) ولی موضوعی که در زمینه این ویزا مثل سایر ویزاها وجود داره، بحث کلیرنس هستش که با توجه به زمینه کاری ایشون، شاید یکم حساسیت برانگیز باشه!
از طرف دیگه موضوع security (در زمینه شبکه و ...) تا جایی که من از دوستان شنیدم، موضوعی ست که معمولا حساسیت های خاصی روش هست و بسیاری از دوستان international ترجیح میدن حداقل تا قبل از دریافت گرین کارت سراغش نرن.
خیلی ممنون
خیر در اروپا کار نکرده با اون شرکت. حالا این دوست international مون یه اشتباهی کرده رفته سراغ اون
شرکت خیلی علاقه مند شده ایشون رو بگیره.
به نظرتون در این چنین مواردی باز هم بهتره همون سفارت آنکارا بره دیگه درسته یا از همون سفارتی که در کشوری که کار میکنه بره؟
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.