09-02-2016, 07:01 AM
(08-02-2016, 07:34 PM)Torkan نوشته: خیلی ممنون
خیر در اروپا کار نکرده با اون شرکت. حالا این دوست international مون یه اشتباهی کرده رفته سراغ اون
شرکت خیلی علاقه مند شده ایشون رو بگیره.
به نظرتون در این چنین مواردی باز هم بهتره همون سفارت آنکارا بره دیگه درسته یا از همون سفارتی که در کشوری که کار میکنه بره؟
بااحترام،
ترکان
بنظر شخصی من، وقتی ایشون در حال حاضر در اروپا کار و زندگی میکنه، منطقی تر خواهد بود که به سفارت امریکا در همون کشور مراجعه کنند، چون احتمالش هست اگر برای مصاحبه آنکارا تشریف ببرند، افسر ازشون بپرسه که شما که در فلان کشور اروپایی هستی، چرا همونجا نرفتی برای ویزا؟ موضوعی رو که باید توجه داشته باشید، این هستش که همه اینا حدس و گمان ما به عنوان فردی هست که از پروسه صدور ویزا و کلیرنس هیچ اطلاعی نداره و فقط بر اساس مشاهدات و شنیده هاش نظر میده.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.