09-02-2016, 06:31 PM
(09-02-2016, 06:10 PM)soheilred نوشته: با سلام
من فوق لیسانس مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان هستم با معدل ۱۷ و مدتیست در یکی از دانشگاه های کره ی جنوبی مشغول به کارم. حوزه ی کاریم رباتیک هست و پوزیشنی هم که الان دارم researcher هست.
هدف نهاییم رفتن به آمریکاست ولی چند روز پیش از یکی از اساتید دانشگاه NUS جواب گرفتم. الان بسیار دو دل هستم و نمی دونم که اپلای کردن برای این دانشگاه من رو به هدفم می رسونه یا نه.
می دونم که این دانشگاه رنک خیلی بالایی داره. ولی از طرفی هم می دونم که برای منی که می خوام برم آمریکا بودن تو یه دانشگاه آمریکایی خیلی ضروریه، چونکه شرکتها اکثرا ترجیح می دن که فارغ التحصیلای خود آمریکا رو استخدام کنن.
از طرف دیگه ممکنه کسی بهم بگه که خوب پس چرا اپلای نمی کنی و بعد از اینکه پذیرفته شدی به این چیزا فکر نمی کنی. دلیل اپلای نکردنم اینه که تعداد محدودی توصیه نامه می تونم از استادهام بگیرم و دوست ندارم الکی هدرشون بدم.
حالا سوالم از دوستان اینه که آیا رفتن به دانشگاه NUS ارزش داره؟ آیا می تونه از لحاظ علمی برام مفید باشه و آیا بعدش برای پیدا کردن کار دچار مشکل نخواهم شد؟
سلام
اگر قصد کار professional رو دارید، بهتر هست در کشوری که قصد کار دارید مدرکتون رو بگیرید... در این صورت کاریابی معمولا بی دردسرتر هست...
ولی اگر قصد کار آکادمیک رو دارید، (اگر محقق قابلی باشید) NUS می تونه راه شما رو حتی برای فعالیت در آمریکا هم باز کنه...
براتون آرزوی موفقیت دارم