12-02-2016, 10:53 PM
(12-02-2016, 10:02 PM)vvvvahid نوشته: سلام من دانشجو دانشگاه آزاد رشته مهندسی مکانیک ترم چهار هستم
میتونم الان انصراف ندم و کنکور بدم اگر چیزی که میخوام دانشگاه سراسری روزانه قبول شدم اون موقع تابستون انصراف بدم و دانشگاه سراسری ثبت نام کنم؟؟؟؟؟؟
موقع ثبت نام آزمون کنکور بند نظام وظیفه رو چی باید بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز،
می تونم بپرسم چرا می خوایی انصراف بدی ؟ اگه جوابت اینه که "سطح علمی دانشگاه های سراسری بالاتر و شانس ادامه تحصیل در داخل یا خارج از کشورم رو بالا می برد" می خوام بگم اشتباه می کنی!!!
اگه دلیل ات شهریه اشِ که اینو باید بگم که الان هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های روزانه رو انقدر وزارت علوم برده بالا که همون دانشگاه آزاد خیلی به صرفه تر هست.
بعد از اینها شما الان 4 ترم یعنی دو سال رو خوندی و باید اینو در نظر بگیری که این درس هایی رو که تو آزاد پاس کردی رو نمی تونی تو سراسری تطبیق بزنی و کل اون 2 سال درست می پره و باید از صفر شروع کنی.
به عنوان داداش کوچیک ترت به شما توصیه می کنم(اصلا تو حدی نیستم بخوام نصیحت کنم) که بچسبی به همون کارشناسی ات و با معدل بالا تموم کنی.
من خودم تموم دوره هام رو تو سراسری گذروندم و الان مثه ... پشیمونم چونکه هم پول شهریه اش رو دو برابر گرفتن ازم برای آزاد کردن مدارکم و هم پدر پدر بزرگم رو در آوردن با دو تا معدل داغووون.
آرزوی موفقیت و سلامتی
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،
روزی کن "شریعتی"