ممنونم از نظرات همه ی دوستان، شاهین و بهرام عزیز من بیشتر نظرم این هست که تمرکزمون روی آمریکا باشه(البته فعلا) در ضمن قرار نیست ما همه ی شهرها رو پوشش بدیم و مهمتر از اون قرار نیست ما همیشه برای پیکاپ بریم، قرار دادن شمارمون و اطلاعتمون در اخیتار طرف مقابل خیلی مناسب باشه..مثلا برای هر ایالت یک نفر رو منصوب کنیم همین الانش من و 3 نفر دیگه از بچه ها که توی آمریکا هستند برای این طرح اعلام آمادگی کردیم یعنی از 50 ایالت آمریکا 4 تاشو پوشش دادیم، البته باید هر طرح بزرگی از جایی استارت بخوره....بعدم منم خودم توی مرکز ایالت نیستم اما میتونم اطلاعات کافی در مورد فرودگاه اصلی قرارشون بدیم، در همین حال دانشجو مورد نظر میگه من فلان مشکل رو دارم و حتما نیاز دارم یک نفر بیاد استقبالم، شما هم توضیح میدی فاصلت اینقدر هست و چنین هزینه ای باید بکنید که برسید، اگر دانشجو اینقدر نیاز داشته باشه شما هم این کار رو انجام میدهید، اگرم این کار کم باشه که گاهی وقت ها از جیب خودمون هم هزینه می کنیم...تجربه شخصیم اینه که گاهی وقت ها حاضری یک هزینه بکنی اما یک هموطن خیرخواه رو ببینی، مخصوصا توی بعضی از کشورها که ایرانی کم هست، مثلا این قضیه برای مالزی خیلی نیاز نیست...
البته باز تا نظر شماها چی باشه، چون این کار واقعا به مشارکت همه ی دوستان نیاز داره...
البته باز تا نظر شماها چی باشه، چون این کار واقعا به مشارکت همه ی دوستان نیاز داره...