15-02-2016, 01:54 PM
(13-02-2016, 07:36 PM)acronia نوشته: ممنون از شما. فقط اینکه من امتحانات رو ندادم تا بتونم به آفیسر بگم تصمیمم جدیه و . . . کلا هم الان 5 ماهه که اینجام. البته همون 5 ماه پیش اپلای کردم واسه اسپرینگ ولی دانشگاه بهم گفت دیفر کنم به پاییز. الان به نظرتون وضعیت من چطوره.
من کلا یک سال کانادا موندم، اما چند ماه قبلش برای ویزا اقدام کردم. اون موقع نمرات حداقل یک ترم رو داشتم و به نظرم کارنامه دانشگاه کانادایی برای آفیسر مهم بود. البته شاید برداشت من اشتباه باشه، ولی از برخوردش قبل و بعد از دیدن کارنامه احساس کردم که کارنامه دانشگاه کانادا خیلی موثر بود. به هر حال، اگر حداقل نمرات یک ترم رو داشته باشید به نظرم خیلی خوبه. اگر قراره که برای پاییز آینده اونجا باشید، وقت زیاد دارید و میتونید صبر کنید یکی دو ماهی بعد که کارنامه داشتید اقدام کنید. به هر صورت، لازمه که حتما دلیل قانعکنندهای برای آفیسر داشته باشید که فکر نکنه صرفا به خاطر امریکا میخواهید برید. مثلا اگر رنک دانشگاه امریکایی خوبه، این خودش به شما کمک خواهد کرد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.