(15-02-2016, 12:58 AM)Atlantis نوشته: سلام، خیلی خیلی متشکرم از هر سه کاربر ایمان، ترکان و نسیم به خاطر این مشاوره های عالی.
من 4 دانشگاه درویشی زیر رو کاندید کردم!:
Illinois at Chicago
Houston
Nevada Reno
Southern Illinois University Carbondale
سوالی که الان از حضورتون دارم (و همیشه هم در ذهنم بود) این هست که برای مستر دانشگاه های بالا اپلای کنم یا دکترا. طبق برداشت من از راهنمایی های ارزشمند شما در پست های بالا و تاپیک های دیگه، مستر خوندن در یک دانشگاه رنک ضعیف امریکا یک سکوی پرتاب خوب (به قول ترکان نوعی ویزای شنگن) هست برای ادامه دکتری در یک دانشگاه خوب امریکایی. اما فاند در مستر کم هست. از طرف دیگه، با اقدام برای دکترا شانس پذیرش با فاند بیشتر هست، اما عیبش اینه که باید قید تحصیل در دانشگاه خوب رو برای همیشه زد.
مشتاقم دیدگاه شما رو راجع به این موضوع بدونم. و اینکه آیا اپلای برای دکترا با هدف انصراف در میانه راه و تبدیل به مستر راه چاره این مساله هست؟
ممنون از همراهی شما دوستان عزیز.
درود
البته نمیدونم آیا دانشگاه اول هم درویشی هست یا نه! شیکاگو و درویشی!!
صد در صد مستر خواندن در آمریکا مزیت های خاص خودش رو داره. اینطوری بگم فارغ از مساله فاند مستر خوندن در ایالات متحده واقعا خیلی مفیده! شما علاوه بر مساله دکتری این رو هم در نظر بگیر که احیانا اگر خواستی سر کار بری باز دستت بعد مستر بازتره!
البته قیدش رو میتونی نزنی یعنی بری پست داک واسه دانشگاه بهتر ولی خوب کار هر کسی نیست و آدم باید خیلی تلاش کنه.
من متاسفانه یا خوشبختانه این که به اسم دکترا بری و تبدیلش کنی به مستر رو پیشنهاد نمیدم چون پل رو یه جورایی واسه آیندگان خراب میکنه! کلا کاری به ایرانی یا غیره ندارم ولی به نظرم این کار ممکنه در دنیای امروز قابل توجیه باشه ولی مسلما در دنیای آکادمیک کمی دور از اخلاقه. البته اگر دانشگاه ta بده خوب میشه باز قبول کرد این کار رو ولی اگر استاد ra بده دیگه روی دکتری براتون حساب باز کرده.
خوب انتحاب سختی خواهد بود چون هیچ کس از روحیات و وضع مالی و ... شما اطلاعی نداره که به قطع بگه این کار رو بکن ولی اگر مستر میخواین اپلای کنین به نظرم شانس بیشتری برای اکسپت از دانشگاههای کمی بهتر هم دارید البته شاید بدون فاند.
اگر وضع مالیتون به نسبت خوبه و مطمین هستید حداقل یک سال رو میتونید بذارید کنار من باشم مستر میرم، هر چند من اونطور نبودم ولی باز مستر رفتم
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.