16-02-2016, 12:06 AM
(15-02-2016, 11:17 PM)مهمان نوشته: سلام به همه ممنون میشم دوستان جواب منو هم بدیندرود دوست عزیز
من سنم19 هستش و مشکلات زیادی دارم که میخوام از اون برای معافی کامل استفاده کنم که خدمتتون توضیح میدم:
دیسک کمر(التهاب دیسک)
کم خونی و غلظت ارثی
تنگی کانال رگ سیاتیک گاهی خیلی اذیتم میکنه
استیگماتیسم چشم هرکدام به ترتیب2 و 2.5
مشکلات قلبی(اخر دریچه قلبم مقداری نرم هستش و استرس و هیجان برام خیلی بده)
دردگردن و صدا دادن قسمتی از ستون فقرات منتهی به گردن هنگام نفس کشیدن و چرخش به چپ و راست(خودمم نمیدونم چه مدل بیماری هست)
چربی و جوش های پوستی در کل بدن(به طوری که هر جایی از بدنم رو که زیاد فشار بدم چیزی مثل چوش میاد بیرون)فکر کنم این در موارد حاد معافیت داره
هیدروسل داشتم(اب اوردگی بیضه)و عمل کردم بیضه چپم رو در دوران کودکی
عدم تقارن در بیضه ها که از بچگی باهام بوده و الانم هست
سرسیاه بر روی بیضه هام و اینم از دوران کودکی با من بوده و هنوزم هست
واریکوسل درجه1 دارم
کوتاهی تاندون گراسلیس به شکلی که به صورت طبیعی نمیتونم راه برم یا بدوم(اگر کسی خیلی به لگن و ران پام توجه کنه میفهمه مشکلمو)مخصوصا پای چپ
سابقه داشتن بیماری روانی(دو قطبی) شدید در خانواده(پدرم)
این تمام بیماری های من هستش و شاید براتون عجیب باشه ولی دقیقا همین مشکلارو دارم امیدوارم لااقل این مریضیا اینجا بدردم بخوره.
ممنون از تمام دوستان دلسوز
امیدوارم همیشه سالم باشید سلامتی که معنیش رو من هیچوقت نفهمیدم.
یا علی
خوش آمدید به آکادمیا کافه و امیدوارم سلامت باشید قبل از هر چیزی
با توجه به این علايم شما از طروق بسیاری میتونید واسه معافیت اقدام کنید اما اینکه کدوم رو پیگیری کنی هوشمندانه خواهد بود
چندتا از این بیماری ها بیشتر به معافی دائم میل میکنه پس سعی کن در مورد همونا معاینه بشی
روزی که میری معاینه اولیه همون چندتا بیماری حاد که معافی ها روش اثر گذار تر هستش رو به پزشک بگو و در بیمارستان برای هر کدوم جداگانه با پزشکای متخصص معاینه خواهی شد
در مورد بقیه این پروسه هم در صفحه های قبلی به طور کامل مپضوعات مطرح شده
موفق یاشد
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید