16-02-2016, 12:42 PM
(15-02-2016, 09:58 PM)M1KE نوشته: می تونید این نوع سوال ها رو در همون تاپیک اطلاعات مفید برای پرواز و فروگاه مطرح کنید.
در کل شما می تونید هر وسیله ای که غیرمجاز از نظر قانونی نباشه رو وارد کنید ولی اگر حالت تجاری داشته باشند و بشه اینطور تصور کرد که قصد فروش و درآمدزایی از اونها رو دارید مشمول گمرک میشه و بعد از پرداخت هزینه می تونید اونها رو ترخیص کنید. وسایل شخصی همراه مسافر مثل یک عدد لپ تاپ شخصی، یک عدد گوشی همراه و مشابه اینها معاف از گمرک هستند.
- تا 80 دلار می تونید هر جنس نویی رو بدون گمرک وارد کنید.
- زیورآلات در حد متعارف و شخصی (1 عدد از هر کدوم. در مورد النگو قدری بیشتر) می تونید وارد کنید. خروج تا 150 گرم.
- ارز به هر میزان می تونید وارد کنید. خروج تا 5000 دلار.
- دارو به میزان شخصی می تونید وارد یا خارج کنید.
- سیگار در حد یک باکس.
- حیوانات و بذر گل می تونند مشمول قرنطینه بشن و بعد ترخیص میشن.
- ورود وسایل مخابراتی مثل بیسیم یا اسباب بازی های پرنده (هلی کوپترها و پهبادها) نیاز به مجوز دارند.
در مورد لوازم آرایش و ادکلن اگر در حد 6-5 تا باشه از اونجایی که قیمت زیادی هم ندارند فکر نمی کنم گیر بدن. در مورد لپ تاپ همونطور که اشاره شد فقط یکی می تونید داشته باشید. اگر می خواهید ریسک پرداخت گمرک رو بپذیرید بهتره در جعبه نباشند و در یک چمدان هم نباشند. این اعدادی که اشاره کردم حالت قانونی داره در عمل کمی بیشتر باشه هم سخت گیری نمیشه. مثلا در مورد ارز خروجی تا 30-20 هزار دلار هم ممکنه سخت گیری نشه. در مورد زیورآلات هم در حدی که بشه اسم اون رو زیورآلات شخصی گذاشت ممکنه تا 400-300 گرم هم بشه بدون مشکل خارج کرد.
درود
همه این موارد البته درسته ولی در عمل مثلا ورود کالایی تا ارزش 300 دلار هم مشکلی ایجاد نمیکنه.
در ضمن در هنگام ورود به فرودگاه امام واقعا بستگی داره با کدوم پرواز بیایید! مثلا بنده دو تا لپتاپ داشتم و یک دوربین عکاسی و دو تا هارد و این جور چیزا.رفتیم قسمت گمرک. چون با اتحاد اومده بودم فکر کردن که احتمالا از دبی میاییم با خرید وسایل زیاد. بعد که گفتم من از جای دیگه میام گفت باشه میتونی بری، از شما هم نونی واسمون در نیومد

در حالت کلی همه چیز بستگی به مامور گمرک و همچنین خود فردی که میاد هم داره ولی من خیلی بعید میدونم مشکلی برای ایشون پیش بیاد.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.