17-02-2016, 01:55 AM
(29-07-2015, 12:53 AM)nasim1234 نوشته: من با ایشون موافق نیستم. اینکه شما بگی دانشجوی دکترا هستی و بعد بخوای ریکام ها رو از دوره لیسانس بفرستی کاملا نقطه ضعف محسوب میشه. یکی از چند کاربرد ریکام اینه که بدونن شما در دوره ارشد فرضا کار تحقیقاتی کردی حالا حتی اگه مقاله هم ندادی ولی در حال ریسرچ بودی. ریکام های دوره لیسانس یا ریکام نمره اگه ریکام ریسرچ نباشه و بابت نمره و اینها داده بشه بسیار کم ارزش هست.
به نظر من با استاد ارشدتون حداقل مکاتبه کنین برای ریکام.
اگر با فرضی که گفتن بریم جلو (اینکه اساتید ایران رو نمیشناسن) که کلا باید قید ریکام رو زد. در حالی که ریکام ها مهم هستن و متنشون هم به دقت خونده میشه. بقیه افرادی که از سراسر دنیا اپلای میکنن هم ریکام دارن و اساتید اونها هم شناخته شده نیست!
البته اگر دانشجویی بقیه شرایطش خیلی بد باشه ممکنه اصلا به ریکام ها نگاه نشه. اما برای اغلب دانشگاه های خوب ریکام مهم هست.
با اجازه من فقط در مورد اهمیت ریکام یه حاشیه بزنم:
من فکر می کنم این مساله هم به سیاست و اعتبار دانشگاه بستگی داره. مسلما تو دانشگاه های عالی اهمیتش خیلی زیاده. مثلا تو کرنل که شما هستید کاملا قابل درکه که ریکام استادخود اونجا چه تاثیر خوبی داره یا مثلا چون افراد زیادی با معدل و نمرات ازمون خوب برای انتخاب هست اینکه تو ریکام دلیل شاخص بودن شما رو چی نوشتن تاثیر گذاره.
اما تو دانشگاه های پایین تر "ممکنه" حساسیتی نباشه. خود من Texas Arlington اپلی کردم و قبل ازکامل شدن ریکام ها ایمیل زدن شما پذیرفته شدید فقط ریکام هاتون رو تکمیل کنید!