17-02-2016, 12:54 PM
(17-02-2016, 01:55 AM)iman7 نوشته: با اجازه من فقط در مورد اهمیت ریکام یه حاشیه بزنم:
من فکر می کنم این مساله هم به سیاست و اعتبار دانشگاه بستگی داره. مسلما تو دانشگاه های عالی اهمیتش خیلی زیاده. مثلا تو کرنل که شما هستید کاملا قابل درکه که ریکام استادخود اونجا چه تاثیر خوبی داره یا مثلا چون افراد زیادی با معدل و نمرات ازمون خوب برای انتخاب هست اینکه تو ریکام دلیل شاخص بودن شما رو چی نوشتن تاثیر گذاره.
اما تو دانشگاه های پایین تر "ممکنه" حساسیتی نباشه. خود من Texas Arlington اپلی کردم و قبل ازکامل شدن ریکام ها ایمیل زدن شما پذیرفته شدید فقط ریکام هاتون رو تکمیل کنید!
درود
رکام در بسیاری از موارد به خصوص وقتی از ایران فرستاده میشه حالت فرمالیته ای بیش نداره. ریکام وقتی رول بازی میکنه که در دانشگاههای تاپ بین چند تا دانشجو موندن و مجبورن دیگه ببینن رکام کدوم قوی تر و برجسته تر هست. وگرنه حرف شما کاملا درسته.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.