18-12-2011, 05:27 PM
(18-12-2011, 05:20 PM)ShahdaD نوشته: بهرام عزیز خیلی پیشنهاد خوبی هست، این قضیه 2 تا فایده داره:منم فکر می کنم اگه ازشون دعوت کنیم که در این فروم حضور داشته باشن خیلی بهتر از انجام پیشنهادی هست که من دادم. احتمال سوء استفاده هم کمتر میشه
1-باعث میشه هرکسی نتونه خودش رو برای این کار پیشنهاد کنه و به نوعی جلوی سو استفاده افراد سودجو گرفته میشه و فقط افرادی که توسط مدیریت فروم مورد تایید قرار گرفتند و دارای این نام هستند، در این طرح شرکت می کنند.
2-به صورت نمادین از زحمات این عزیزان تشکر خواهیم کرد، هرچند واقعا به هیچ وجه نمیشه این زحمات رو جبران کرد...
آوای عزیز طرح بسایر خوبیه اما 2 مشکل داره:
1-ما نمیدونیم چه طوری با این افراد تماس بگیریم؟ و ازشون بخوایم در این طرح شرکت کنند؟
2-امکان داره این افراد از این روش سواستفاده کنند و بخوان بچه های فروم رو بابت این هزینه ها شارج کنند و....
نظر شخصی بنده این هست از این دوستان دعوت کنیم در این فروم حضور یابند و باتوجه به سیاست فروم که یک فروم غیرانتفاعی هست خودشون رو به فروم معرفی کنند و در طرح های این چنینی شرکت کنند، به نوعی نظرم این هست فردی که قصد داره در دنیای واقعی این همیاری رو انجام بده پیشینه ای هم در زمینه ی مجازی سایت داشته باشه.
البته همه ی مواردی که تاحالا عرض کردم تنها نظر شخصی بندست، و شاید با نظر بابک و سایر مدیران سایت متفاوت باشه...
از نظرات و اعلام آمادگی همتون صمیمانه سپاس گذارم..