(20-02-2016, 02:30 PM)mj.sarfi نوشته: سلام ترکان. لطفا منو راهنمایی کن
این شرایطمه برم کجا برای ویزا:
مهندسی مکانیک شریف کارشناسی. از UT Austin پذیرش با فول فاند. فاند TA هست بنابراین استاد در دانشگاه مقصد ندارم که سفارت بخواد به ریسرچ هاش گیر بده. سربازی و سابقه کار هم ندارم.
برم ارمنستان یا آنکارا یا دوبی؟
دوستام همه پارسال رفتن دوبی و همه سینگل شدن و خیلی هم دیر جواب داد. آنکارا هم پیکاپ ش خیلی گرونتر از ایروانه.
به نظر شما ایروان شانس مالتی بیشتر دارم یا آنکارا؟
ممنون
درود
بااینکه میگید ta هستید ای کاش یه نامه هم از دانشگاه بگیرید مبنی بر اینکه کارتون حساس نیست و به چیزهای حساس دسترسی نخواهید داشت. معمولا coordinator میده اون رو.
دوستانتون و سال پیش و سال بعد و سفارت خاص و اینها همه گمانه زنی هست. دوستانتون رفتن دبی به نظرم کار خوبی کردن البته با اینکه دبی خیلی بی نظمی داره ولی احتمال مالتی بیشتره. آنکارا خیلی بعیده مالتی بده ولی خوب آمار ریجکتش پایینه!
متاسفانه با توجه به رشتتون کمی سخته مالتی گرفتن مگر اینکه دکترا برین که احتمالش بیشتر میشه.
من واقعا در بین ایروان و انکارا نمیتونم بگم کدوم حتی 1 درصد احتمالش بیشتره واسه مالتی ولی جای شما باشم باز کمتر ریسک میکنم و میرم آنکارا. حالا گرون بودن دبی زیاد مهم نیست ولی باز احتمال مالتی دبی از همه جا بیشتره.
هر چند خودم بر این عقیده هستم که واقعا مالتی با سینگل فرق انچنانی نداره شما حالا رفتی تا 2 سال تونستی برگردی که چی بشه واقعا؟
پ.ن: لطفا نتیجه پذیرشتون و رزومتون رو بذارید در این سایت
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.