20-02-2016, 02:57 PM
(20-02-2016, 02:49 PM)mj.sarfi نوشته: اصلا برام سینگل و مولتی فرقی نداره. شاید مولتی هم بدن نیام ایران. در جریان اون قضیه 2 سال هم بودم. خانواده گیر داده که مالتی بگیر!!!
بله در جریان آمار پایین ریجکت آنکارا بودم. میرم آنکارا چون شما گفتید.
در مورد coordinator اینا به دانشگاه اطلاع میدم ردیفش کنن. هنوز آفر دانشگاهو اکسپت نکردم.
سوال دیگه ام اینه که زود اقدام کنم مثلا مارچ برم مصاحبه مشکلی داره اصولا؟ گیر خاصی پیش میاد؟ طبیعتا ویزام زودتر صادر میشه شاید توی April/May بعد قانونی ان وسط ها هست که بگه شما از فلان تاریخ تا فلان تاریخ بعد از صدور ویزا حق ورود به ایالات متحده رو دارید؟ مثلا بگن دیگه بعد از June نمیتونی بری آمریکا چون ویزات April صادر شده.
راستش رفتن به آمریکا قبل از آخر آگوست برام مقدور نیست
بازم ممنون
شما تا 4 ماه بعد صدور ویزا فرصت دارید برید آمریکا و زودتر از یک ماه قبل شروع کلاس هم نمیتونید وارد بشید فقط باید قبل از تاریخ i-20 وارد بشید که مشکلی پیش نیاد. یعنی حتی اخر اپریل هم ویزاتون رو بدن تا اخر اگوست فرصت دارید برید ایالات متحده هرچند بعید میدونم ویزاتون رو زودتر از یک ماه بعد مصاحبه بدن. به احتمال زیاد کلیرنس خواهید داشت. این رو نگفتم از الان ماتم بگیرین گفتم اماده بشین اسه کلیرنس 40 تا 90 روزه حداقل.
حالا فردا نیایین بگین من درجا ویزا گرفتم شما چرا همش ناامیدمون میکنین؟
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
زمینه کاریتون چی هست؟
در ضمن اینکه ترکان گفت برین آنکارا دلیل رفتنتون نباشه لطفا فردا پس فردا ما هم مشمول ضمه نشیم
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
پ.ن: در ضمن خانواده هم حق داره ولی متاسفانه دلیل واسه رفتن و برگشتن نیست. چون شما عملا تازه تا میایین عادت کنین به دوری برمیگردین اونجا و این مساله تا دو سال متاسفانه صادقه. برید آنکارا و خلاص!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.