20-02-2016, 03:16 PM
(20-02-2016, 03:08 PM)mj.sarfi نوشته: زمینه کاری که این دانشگاه اپلای کردم Thermal/Fluid هست. به انرژی و سیالات ربط داره. چون ایالت تگزاس کلا پروژه های نفتی فراوون داره میتونن به موردم گیر بدن. برای همین ریسک نمیکنم میرم آنکارا.
پس شما توصیه میکنید اول نامه عدم کار بر روی مسائل حساس رو از Coordinator بگیرم. بعد درخواست صدور i20 رو بدم و برای مارچ وقت سفارت بگیرم؟
سوال دیگرم این هست که با توجه به لغو برهی تحریم ها ارسال i20 همچنان مثل سال های گذشته از طریق آژانس ها انجام میگیره یا اینکه تحریم پست برداشته شده و خود دانشگاه های آمریکا میتونن پست کنند به ایران؟
البته زمان ما 16 سوال معروف سفارت بود ولی ظاهرا الان برچیده شده! شاید اون نامه واقعا دیگه نیازی نباشه ولی داشتنش خوبه به نظرم. اره همزمان با i-20 اون رو هم بگین ایمیل کنن. هر زمان خواستن چیز سختی نیست. امضا و مهر میکنه با ایمیل میفرسته براتون!
معمولا میگن خبو هرچقدر زودتر وقت بگیرین به نفعتون خواهد بود. اگر مارچ وقت پیدا شد دیگه!
واللا من در مورد لغو تحریمها نظری ندارم چون نظرم رو قبلا گفتم بیشتر از اینکه خیرش رو ما ببینیم دیگران خواهند دید! شما این مورد رو از دانشگاه بپرس ببین اگر مستقیم با dhl میفرستن بفرستن میدونم با فدکس نمیفرستن مستقیم. هر چند باز اگر من بودم هزینش زیاد هم فرقی نمیکنه همون با کاراپست کار رو یکسره میکردم میرفت پی کارش. کارش زمون ما خوب بود فکر کنم زمون شما هم خوب باشه!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.