25-02-2016, 12:45 AM
(24-02-2016, 09:07 PM)bahar456 نوشته: سلام ببخشید این ایمیل خوبه برای پیکیری application از یک استاد که قبلا 5-6 تا ایمیل بهم داده بودیم (بعد از ددلاین گفت اپلای کن). از graduate coordinator که خودش استاد نیست قبلا پرسیده بودم گفته بود حداکثر تا 15 مارچ نتیجه رو تو پروفایلتون میزنیم. hello خوب هست؟
Dear Professor BaldickHello,
I am very interested in your research topics and really wish to be lucky enough and can use your valuable experiences in my PhD program; therefore, I am enthusiastically waiting to receive the result of my application. If It can be possible for you I would like to know whether you have any news about my application or not.
خیلی خیلی ممنون
hello رو میتونید حذف کنید همون dear prof baldick خوب و کافی هستش. اگر دوست دارید قبل شروع حرفی بزنید میتونید بعد از dear profخط بعدی بنویسید I hope you are well هرچند من کمتر دیدم کسی استفاده کنه در ایمیل به اساتید.
هنوز که ۱۵ مارچ نشده؟ بعید میدونم خبر جدیدی هم اگه شده باشه بهتون بگن. معمولا اجازه ندارن به اپلیکنت ها بگن پرونده در چه حالی هستش تا نتیجه ها اعلام شه.
ولی پیشنهاد من اینه که به ایمیل های قبلی هم یه اشاره بکنید مثلا همون طور که یک ماه پیش صحبت کردیم من همچنان خیلی علاقه مندم و در این مدت هم این مقاله یا کتاب مرتبط رو خوندم
منظور اینکه ایمیلی که صرفا بگین چه خبر؟ یکم یجوریه. یه چیزی اضافه کنید بهتره