25-02-2016, 12:53 AM
(24-02-2016, 04:35 PM)r_eugene نوشته: سلام. من دانشجوی کارشناسی ترم 6 مهندسی نفت دانشگاه تهران هستم با معدل 19.35 و در حال اماده شدن برای ازمون های زبان هستم! میخواستم بدونم ایا برای پذیرش با فول فاند به مقاله یا چیز دیگری هم نیاز دارم؟ چقدر احتمال پذیرش با فاند کامل برای من هست. ممنون میشم راهنماییم کنین !
با تشکر
معدل شما به شدت چشمگیر هست. برای دانشگاه های خوب کانادا مثل تورنتو و UBC هم شانس بالایی دارید. آمریکا هم همین طور. اما اگر یه مقدار از دورتر به موضوع اپلای نگاه کنیم و رقبای کشورهای دیگه هم رو ببینیم معلوم میشه که الان مقاله مساله مهمی هست اگر هدفتون دانشگاه های رده بالا باشه. لازم نیست حتما اسم اول باشید اما حتما مدت باقی مونده رو در یک آزمایشگاه سپری کنید تا حتما یکی از ریکام هاتون ریکام ریسرچ باشه. اگر مقاله بدید با این معدل برای دانشگاه های تاپ هم شانس دارید. بدون مقاله هم با نمرات زبان خوب و ریکام خوب شانستون بالاست. من زیاد دیدم از شریف بدون مقاله امابا مدل خوب پذیرش های خیلی خوب گرفتن. البته سابقه کار در آزمایشگاه رو داشتن. همین یه خط research experience خیلی تاثیر داره وقتی به معدل خوبی مثل ۱۹.۳۵ اضافه بشه.