18-12-2011, 08:00 PM
(18-12-2011, 07:31 PM)Sahar.k نوشته: سلام نیما جان واقعاً ممنون که از تجربههاتون رو گفتین..الان با تحقیقاتی که کردم میبینم اگه بخوام فال ۲۰۱۲ یا اسپرینگ ۲۰۱۳ حداکثر آمریکا باشم با توجه به ددلاینها شاید اصلا وقت نشه مقاله آماده کنم تا اون موقع.. نمیدونم فقط جیآرای بالا واسه پذیرش کافی خواهد بود یا نه؟ الان به فکر افتادم واسه فوق پذیرش بگیرم ولی مشکل اصلی معدل پایین لیسانسمهاگه کسی پیشنهادی داره واقعاً ممنون میشم کمک کنید...با شرایط معدل لیسانس پین ولی جیآرای بالا امکان گرفتن پذیرش واسه فوق وجود داره؟؟ بدون مقاله البته؟؟خیلی حیاتیه جواباتون برام...مرسی از همهمن دقیقا متوجه نشدم شما هدفتون ارشد هست یا دکترا؟!!
ببینید من هم لیسانسم معدلم 13.1 بود که خیلی خیلی بده ولی تونستم پذیرش بگیرم از چند تا کشور اروپایی... یعنی اگه حتی جی آر ای هم ندید میتونید پذیرش بگیربد به نظر من.... البته شما یه مشکل دیگه ای هم که دارید اینه که لیسانس و ارشدتون شبیه به هم نیستن!
حالا از اون اگه بگذریم اگه میخاید آمریکا برید باید جی آر ای بدید و هر چی نمره بهتر شانس بالاتر.... اما به نظر من 4 ماه بیشتر دیگه براش وقت نزارید و اگه تجربه مقاله دارید سعی کنید قبل از شروع برای خوندن جی آر ای یه مقاله بنویسید "در رشته ای که علاقه دارید در آینده توش درس بخونید" و سابمیتش کنید تا به موقع جوابش بیاد...
اگه این کار ها رو انجام بدید (حتی بدون مقاله) میتونید برای آمریکا اقدام کنید... خب در این صورت به نظر من هم دکترا اقدام کنید و هم ارشد (البته تو دانشگاه های متفاوت) و اگه واقعا بدون فاند هم میتونید برید به نظر من حتما برای دکترا قبول میشید توی آمریکا...
توی اروپا هم اگه بخاید همین الان هم میتونید برای خیلی دانشگاه ها اپلای کنید (هم برای ارشد هم برای دکترا) که شانس هم نسبتا دارید برای قبول شدن.... اما بازم میگم احتمالا بدون فاند.... میتونید بیاید اروپا و سعی کنید شرایطتون رو بهتر کنید برای آمریکا رفتن آینده!!
خیلی نگران معدل پایین لیسانستون نباشید! این رشته های متفاوت هم جای نگرانی داره ؛) سعی کنید نصف کنید نگرانیتون رو بین این دو!! (شوخی)
تا اینجا مشاوره بود اما اگه من جای شما بودم حتما برای دکترا تلاش میکردم و حتما توی آمریکا.... بزرگترین مشکل هم فاند هست که با کمی تلاش ایشالا حل میشه...
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز