25-02-2016, 06:49 PM
(25-02-2016, 06:21 PM)iman7 نوشته: سلام
این قسمت "49% time Graduate Research Assistantship " چیز عجیبی نیست. در واقع ساعت کار فول تایم 40 ساعت در هفته است که دانشجو طبق قانون نمی تونه بیش از نصف این مقدار کار کنه. یعنی TA و RA ها حداکثر 20 ساعت در هفته کار می کنن و حقوق می گیرن. این 49% همون 20 ساعت میشه . (البته بعضی اساتید سوءاستفاده چی هم هستن که به دانشجو می گن باید بیشتر تو ازمایشگاه یا دفتر کار کنی و اگه نه اعلام نارضایتی می کنم و فاندت رو قطع می کنم و که به هر حال به شخص استاد بستگی داره)
مقدارش هم که گفتن 23 هزار تاس برای 12 ماه که عدد روتینی هست و برای زندگی تو شهر های معمولی امریکا کافیه. ا.ن قسمت که گفته دانشگاه ممکنه فاندو بدون اعلام قبلی و دلیل قطع کنه هم نباید چیز خاصی باشه. یعنی اگه راضی نباشون و ....
حالا چون شما RA هستید حتما استاد بهتون معرفی شده باز از خود استاد سوال کنید و در عین حال یه ایمیل بزنید تقاضای extension برای این فرصت 5 روزه داشته باشید. شاید بهتون وقت بیشتری بدن.
اون قسمت 1/3 رو من هم درست متوجه نمیشم. به احتمال زیاد منظورش اینه که شما 1/3 شهریه رو باید بدی اما فرق گذاشته بین for state-support and self-support courses . معمولا تو نامه افر میگن شما تا سقف مثلا 9 واحد از شهریه معافی و بیشتر از اون رو خودت باید پول بدی (self support) . برای شما مشخص نکرده چند واحدت state support هست؟ اگه بالای 9 واحد قبول کرده باشن state support باشه چون شما حداقل واحدی که باید بگیری تا دانشجوی فول تایم بشی هم معمولا همون 9 واحده پس میشه همون 1/3 شهریه ترم. (بعضی جاها حداقل واحد دانشجوی فول تایم 6 واحد تعریف شده باز باید با دانشگاه چک کنید) - فکر می کنم اگه تعبیر 1/3 درست باشه احتمالا در سال باید 3- 4 هزار تا شهریه بدین.
شاید بهتر باشه برید SD BOR policy 5:22 رو بخونید ببینید چی گفته.
موفق باشید.
درود
مطمینی اون 23000 تا میدن و شهریه هم معاف شده؟ همچنین در مورد 50 درصد من شک دارم کمی. به نظرم همون 50 درصد 20 ساعت منظورشون میتونه باشه. هیچ جا به فولفاند نمیگن 50 درصد! داکوتا هم ارزونه به نسبت. من که شک دارم!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.