26-02-2016, 02:16 AM
(26-02-2016, 02:08 AM)Milados نوشته: سلام دوست عزیز،سلام Milados عزیز
با تشکر از دوستان، قاطیما و ترکان عزیز.
بنده هم نظر دوستموون ترکان رو کاملا(بدون هیچ ترسی) تایید می کنم. دوست عزیز من یه استاد عوضی بهم برای ارشد خورده، پدر پدر بزرگم رو درآورده و هنوز نمی زاره دفاع کنم. واقعا واقعا واقعا شرایطط رو درک می کنم. من مشکل قلبی دارم و این موضوع به حدی حاد که از همون روز اول ورود من به دانشگاه هزار و یه جور آزمایش و این جور چیز ها خود درمانگاه دانشگاه ازم گرفته. این موضوع مشکل قلبی ام رو استاد راهنمام کاملا در جریان است. هفته گذشته کلش رو تحت مراقبت بودم و هزار و یه جووور قرص دیگه بهم دادن که تپش قلبم بیاد پایین و ریلکس بشم. کلا ریخته بودم بهم. تا آخر اسفند آخرین تمدیدم هست و دیگه نمی زارند دفاع کنم و اخـــــراج.
می دونی وقتی یکی از دوستام به استادم گفته بود فلانی از فشار وضعیتش اووت کرده چی گفته بود بهش؟ گفته بود بره انصراف بده اگه نمی تونه ادامه بده. من پایان نامه ام رو دادم بهش ولی هفته ایی یه بار و اونم چند تا اصلاح بی خودی می زنه.
وقتی با خودم یه خورده منطقی دو دو تا چهار تا کردم دیدم واقعا هیچ چیزی ارزش سلامتی ام رو نداره و برام مهم نیست چه بلایی می خواد سر مدرکم بیاد. من به این بدن و سلامتی اون برای ادامه زندگی نیاز دارم و نه مدرک بیخود اینها.
این اتفاق رو اگه شما تو ترم 4 برات افتاده، بیا من دانشجو ترم 7 دکتری معرفی کنم بهت هنوز کارش هیچ پیشرفتی نداشته. کسی که تو ارشدش 4 تا ژرنال خفن داشته هنوز نتونسته یه کنفرانس زپرتی بفرسته و گیر کرده.
بعدش هم اینو بگم شاید بد نباشه. آخه مسلمون (ببخشید اگه لحنم تند) با دکتری ایران می خوایی چی کار بکنی که با ارشدش نمی تونی انجام بدی ؟ من هر سال می بیینم کلی افرادی که رتبه های ارشدشون 500 به بالا بوده می آن رتبه های تک رقمی تو کنکور دکتری (اونم برق) می آرند. یکی نیس بگه بابا شاید اون 500 نفری که تو کنکور ارشد بودن فهمیدن دکتری خوندن ایران ارزشی تداره و اصلا کنکور نداده اند !!! (دوباره عذر خواهی می کنم) و شما تک رقمی شدید!!!
باز فکر هات رو بکن ولی من فقط اینو می گم: زندگی ارزش هیچی رو نداره هیچی. به خودت بی خودی فشار نیار.
اگه فکر اپلایی اول برو مدرک ارشد و کارشناسی ات رو آزاد کن و بعد انصراف بده. تا اونجا که من می دونم اگه آزاد نکرده باشی و از یه مقطع بالاتر انصراف بدی، مدرک پایین تر یعنی ارشدت رو تا هزینه جریمه تحصیل دکتری ات رو ندی؛ بهت نمی دن. پس اول آزاد سازی مدرک و بعد با خیال راحت بچسب به اپلای و زبان که با توجه به مقاله و معدلت مطمئن باش می تونی
ببخشید اگه خیلی بلند شد. دلم خیلی پرِ
آرزوی سلامتی و موفقیت
ممنون از وقت گذاشتنت. امیدوارم شما هم به خوبی بتونی دفاع کنی و خلاص بشی
استفاده کردم. فک نکنم حالا حالاها از این سایت دل بکنم