26-02-2016, 06:54 AM
(19-02-2016, 05:19 PM)arsham_3211 نوشته: با سلام و عرض ادب، من میخوام برای دانشگاه اتونوما دی بارسلونا اقدام کنم، در رشته علوم طیور، با استاید در این مورد صحبت کردم، گفت در حال حاضر قادر نیستم که بهم فاند بدن، من میخوام با هزینه شخصی اقدام کنم. چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:
1- دکترا در این دانشگاه ارزش داره؟
2- بعد از تحصیل امکان داره بتونم مشغول بکار بشم در رشته خودم؟
3- با توجه به اینکه با هزنیه شخصی میخوام اقدام کنم، خودم میتونم اونجا از پس هزنیه های زندگی بر بیام؟ من ورزشکار حرفه ای هستم در رشته والیبال و عنوان دار 4 رکورد جهانی در رشته های مختلف، میتونم در زمینه ای ورزشی با دانشگاه همکاری کنم و عضو تیم والیبال دانشگاه بشم؟ اگه یک بازیکن عضو تیم دانشگاه بشه و مقام برای دانشگاه بیاره دانشگاه به این دانشجو حقوق میده؟
4- تیم های دانشگاهی در اسپانیا فعال هستند، یعنی برای مسابقات درون کشوری و بین المللی فعالیت دارند؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر
1- بله دانشگاه مناسبی برای رشته علوم پایه می باشد اما خب هزینه دانشگاه مبلغی نداره اما باید از پس هزینه زندگی بر بیایید.
2- (محل نامناسب)
3- بستگی به خودتون و فعالیت های ورزشی شما داره شاید بتونی باشگاهی اجاره کنی و نیروی بومی رو تمرین دهید و هزینه ای برای خرج زندگی در بیارید البته باز بستگی به سطح و مدرک شما داره.
4- اطلاعی ندارم!
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public