26-02-2016, 05:22 PM
(26-02-2016, 04:08 PM)Ahmad_Gangester نوشته: سلام من ۲۰ سالمه و پدر مادرم ۱۱ ساله که طلاق گرفتن ولی مادرم ایرانی نیست و شناسنامه ایران هم نداره چطوری باید برای معافیت کفالت مادر اقدام کنم ؟؟
چه مدارکی لازم دارم
من الان سند طلاق و سند ولادت خودم رو ترجمه شده و تصدیق شده دارم و دفترچه خدمت ، موارد مبوط به معافیت رو پر کردم
چیز دیگه لازم دارم یا نه
سلام
شما در ابتدا مدارکتون رو باید ببرید پلیس+10 . از ونجا شما رو ارجاع میدن به نظام وظیفه.
کلیه مدارک شما رو افسر مربوطه تحویل میگیره، تا در روند اداری کار قرار بگیره ( این روند متغییره شاید تا دو یا سه ما طول بکشه)
بعد از شما و مادرتون دعوت میشه برای شرکت در جلسه ای که اون هم به نحوی میشه گفت روال اداری هست.
بعد از اون شما ارجاع داده میشید ( یه نامه میدن بهتون) به محلی که شناسنامه مادر صادر شده ( برای شما با توجه به داشتن تابعیت کشور دیگه رو دقیق نمیدونم شاید استعلام از سفارت همون کشور باشه)
در نهایت نامه ای که نظام وظیفه داده و تایید شده رو بر میگردونید به محلی که بهتون نامه رو دادن
در نهایت و اوکی بودن پروندتون کارت پایان خدمتتون صادر و براتون ارسال میشه.
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.