27-02-2016, 02:31 PM
(27-02-2016, 12:06 PM)bahar456 نوشته: مممنون از جوابتون. با اساتید چطوری ارتباطمون رو حفظ کنیم. منظورم اساتیدی هست که تنها 7-8 تا ایمیل بینمون رد و بدل شده. آیا فقط مقالشون رو بخونیم و مثلا سوال بپرسیم از مقالشون؟ یا کار دیگه ای هم میشه انجام داد.
thank u once more
سلام
معمولا اساتیدی به ارتباط مرتب ولو گاه به گاه با applicant روی خوش نشان میدن که به نوعی جایگاه ویژه ای (ولو implicitly) برای اون فرد باز کرده باشند... مثلا استادی که شما رو به طور جدی در ذهنش برای position ی کاندید کرده، سعی می کنه با "تیر" ارتباط با شما، "دو نشون" رو بزنه:
1- طی مکالمات دید بهتری ازتون پیدا کنه و به نوعی در انتخابش مطمئن تر بشه...
2- با توجه نشون داده به شما concern هاتون از خودش دید مثبتی در ذهنتون ایجاد کنه و شما رو همچنان interested به خودش و position ش حفظ کنه...
ولی اساتیدی که روی applicant حساب خاصی باز نمی کنند و اساسا انتخاب رو به روزهای آخر موکول می کنند، معمولا جواب های خیلی کوتاهی میدن که tacitly به applicant القا می کنه که "خیلی مزاحم من نشو!"
سوال کردن در مورد مقاله هم در چنین مواردی خیلی جواب نمیده... چون استاد ممکن هست با دادن جواب های نه چندان شایا، فرد رو سر خودش باز کنه... در واقع سوال در مورد مقاله وقتی کاراست که سعی کنید جای خودتون رو در ابتدای کار در ذهنش باز کنید...
برای ارتباط بیشتر با اساتید توصیه من، تعامل multidisciplinary هست... یعنی به جای اینکه فقط از مقاله بپرسید، می تونید (البته همونطوری که پیشتر عرض کردم اگر از استاد رغبت دیدید)، در مورد مسائل زیر پرس و سوال کنید:
- امکان اخذ دروس در رشته های دیگه...
- امکان مهمان شدن در دانشگاه های (نزدیک) دیگه برای اخذ احتمالی دروس خاص و لازمی که در دانشگاه خودتون ارائه نمی شه...
- پرس و سوال در مورد facility های دانشگاه و برنامه های advisory اونها برای دانشجوها...
- ...
براتون آرزوی موفقیت دارم