27-02-2016, 05:23 PM
(27-02-2016, 05:15 PM)PeymanSa نوشته: تاپیک که صد در صد چیز با اهمیتی هست اما همونطور که آقای ترکان گفتند خیلی تجربه ها با شنیده ها ممکنه متفاوت باشه ..البته بازم بسته به جغرافیایی که شما توش قرار میگیرید ممکنه برخورد ها و میزان باز بودن ها با شما توفیر داشته باشه اما تجربه ی شخصی من اینه که نسبت به ما خیلی دید خوبی ندارند مگر اینکه شما بتونی اعتمادشونو جلب کنی و تو رو بخشی از خودشون بدونند...نمیشه مدل سوالای پذیرشی به این تاپیک جواب داد..ممکنه برای هر کسی به شکل متفاوتی رخ بده...
متاسفانه یک عادت بد ایرانی ها این هست که میخوان در هر مورد نظر بدن و جالب اینکه نظر خودشون رو تعمیم بدن و تحمیل کنن. البته من مخالف نظر دادن نیستم و بارها هم دوستان دیدن که دعوت میکنم نظر خودشون رو بدن ولی در مواردی مثل این تاپیک بهتره جانب احتیاط رعایت بشه.
الان من مثلا بیام بگم ایرانیهایی که دنبال ازدواج با دخترهای غیر ایرانی هستن در واقع دنبال شهروند شدن هستن چه حسی به دوستان دست میده؟! البته این مساله شاید برای اونایی که ازدواج با خارجی رو بدون برنامه بهش میرسن صادق نباشه!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.