(29-02-2016, 11:55 PM)Atlantis نوشته: سلام
آیا چیزهایی که در SOP و CV نوشته میشه هم در آینده برای صدور ویزا بررسی خواهد شد؟
ارادتمند شما، کسی هستم که در سال های اخیر فراوون در زمینه نانوتکنولوژی کار کردم. مقاله هایی که دارم عنوان نانو در اونها هست، همچنین آزمایشگاهی که در اون به مدت یک سال فعالیت داشتم اسمش Nanotech Research Institute هست که در رزومه من هم قید شده. اگه بخوام اینها رو ذکر نکنم، باید قسمت عمده ای از رزومه رو کنار بزارم (که قطعا دیگه رزومه چشمگیری نخواهد بود).
دوستان عزیز در فروم راهنمایی میکنن که در مرحله اپلای حساسیت رو کم کنیم، بعد که پذیرفته شدیم بریم در هر زمینه ای تحصیل کنیم. سوالم اینه که اگه من در SOP ننویسم به نانو علاقمندم، چطور استادی که زمینه کاریش نانو هست رو جذب کنم که منو انتخاب کنه؟ مثلا بنده که رشته مهندسی شیمی هستم نمیتونم در انگیزه نامه بگم به modeling علاقمندم، بعدش که پذیرفته شدم به استادم بگم من قصد دارم با یک استاد دیگه در زمینه ساخت نانوذرات کار کنم.
ممنون میشم دیدگاه ارزشمند شما عزیزان رو بدونم.
البته دیده شده که بعضی ها رزومه و sop که به سفارت میدن با دانشگاه فرق داره و اکثرا مشکل ساز نبوده.
ولی من این کار رو توصیه نمیکنم چون شانس شما معلوم نیست ممکنه یقه شما گرفته بشه.
این مساله که استاد رو هم بپیچونید به همین راحتی نیست. یعنی واقعا اخلاق اکادمیکتون رو از دست خواهید داد با این کار که برید بگید من نمیخواستم اینطور بشه!
نترسید واقعیت رو پنهان نکنید مگر اینکه ریسک اون روش اولی که گفتم رو بپذیرید.
هم آمریکا به شما محتاجه هم شما به اون همیشه یک طرفه نرید که جوری به نظر بیاد شما به خاطر آمریکا رفتن حاضرید هر کاری بکنید!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.