03-03-2016, 10:36 AM
(03-03-2016, 12:45 AM)Ebish نوشته: سلام، میشه بگید شانس من واسه پذیرش دکتری با این رزومه چقدره؟
لیسانس مکانیک – ساخت معدل 14(آزاد)
فوق لیسانس مکانیک – ساخت معدل 17.10 (آزاد)
1مقاله علمی پژوهشی داخلی (زبان انگلیسی و ISC) - یکی خارجی تو تامسون نمایه شده اما ایمپکت نداره – یه کنفرانس بین المللی داخل – یه کنفرانس بین المللی دیگه هم میرسه که تو IEEE نمایه میشه این دومی.
یه ثبت اختراع هم دارم که روند اداریش رو دارم انجام میدم و فکر کنم به ددلاین برسه.
زبان، امتحان ندادم اما سطحم بد نیست، همینجوری تست های کمبریج 6 رو زدم در حد 5.5 تا 6 میشم.
دوتا مقاله ISI هم دارم مینویسم اما بعید میدونم تا ددلاین یکیش تموم بشه، یکی دیگه هم نهایتا در حد داوری برسه.
ریکام خوب هم میتونم بگیرم.
امکان دریافت فاند وجود داره. در ضمن زمینه هایی که کار میکنم هم رباتیک و بیومکانیک هست. در حقیقت پروژه ارشدم تلفیق این دو بود.
ممنون.
شانس برای گرفتن پذیرش با فاند برای دانشگاههای سطح بالا بدون داشتن مقالات چشمگیر و با کیفیت ، کم متصور میشه شد. به نظرم برای دانشگاههای متوسط ممکنه شانس با فاند داشته باشید اما چیزی مشخص نیست براساس تجربه ممکنه برخوردار بشی. توصیه میکنم به تقویت رزومه بپردازی و دنبال استاد در دپارتمان بگردی و تنها دانشگاههای ایتالیا رو مد نظر نگیری.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public