(03-03-2016, 11:30 AM)acronia نوشته: آقا سلام؛
من توی این قسمتی از DS 160 که گفته توضیح بدید چرا قبلا ریجکت شدید توضیح یک پاراگرافی دادم که بله من یکی از مدارکم رو که Research Plan نبرده بودم و آفیسر اینجوری گفت و من چی جواب دادم و آخرشم اشاره کردم که با وجود اینکه آفیسر به من گفت نمیدونم میخوای روی چی کار کنی من رو با 214 که مربوط به سوشیال تای میشه رد کرد. سوالم اینه که اصلا کار درستیه که من اینقدر توضیح دادم یا اینکه خود این ابهامات رو بیشتر میکنه. و اینه خودم فکر میکنم اگر اشاره کنم ریسرچ پلن نداشتم کار خوبیه چون این دفعه دارم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. یارو موبوره منو رد رد
مثل اینکه باید اشاره کنم که 214 بوده و اگر بعدش بنویسم Insufficient documents اونوقت فک میکنن به خاطر سوشال تای بوده نه بخاطر نداشتن Research Plan. حالا اگه آفیسر از من بپرسه چرا رد شدی من چی بگم؟ البته باید اشاره کنم من توی دبی رد شدم ولی جای دیگه توی حوزه شنگن دارم مجدد واسه ویزا اقدام میکنم.
اگر بنویسم Insufficient Documents(Research Plan), Section 214(b)مناسبه؟ یا اینه میگن نقص مدارک که اصلا 221(g) هست پس این چیه تو نوشتی؟
من نظر خودم رو میگم.
شما باید با این بندها بازی نکنید. در اصل شما اطلاعاتی در زمینه بندها ندارید! اینگونه برین به سفارت. اونجا هم اگر پرسیدن همین رو بگین. نداشتن RP به این معنا نیست که حتما شما باید با 221 رد بشید! این میتونه به این صورت تفسیر بشه که شما اصلا در مورد چیزی که میخواید تحقیق کنید اطلاعاتی ندارید و در اصل همینطوری میرید و احتمالا برنمیگردید.
اصلا ممکنه شما پیش همون مو بوربوره! برید و بپرسید من رو چرا با این بند رد کردید بگه وا این چیه!
شما دقیقا به خاطر چی و با کدوم بند رد شدید رو بنویسید و توضیح اضافی لازم نیست. در صدد توجیه نباشید اونها همه ویدویها و صدای شما و پرونده شما رو در ارشیو دارن و قطعا خودشون اگر وقت بگیرید قبل مصاحبه نگاه خواهند کرد. همون خلاصه و مفید علت رو همون طور که در اخر نوشتید بنویسید.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.