(19-12-2011, 04:36 PM)pegaha123 نوشته: سلام. من شرایتم اینه که لیسانس کامپیوتر دارم و میخام تغییر رشته بدم و واسه یه لیسانس دیگه رشته هنر اقدام کردم برای utsa . سوالم اینه که 1- bs من به نام مادربزرگم هست به مبلغ حدود 80 ملیون تو2 تا بانک یکی ملی و یکی کار افرین. آیا سفارت قبول می کنه اینو اگه تعهد محضری داشته باشم؟درود پگاه عزیز،
2-گردش حساب چیه؟ یعنی حساب نباید سپرده باشه؟
به وب سایت ما خوش اومدی...
خب همین که خودت برای پذیرش اقدام کردی خیلی جای تبریک داره و اما مواردی که لازم میدونم توضیح بدم درباره اش:
شما زمانی میتونید درصد دریافت ویزاتون رو بالا بدونید، که خودتون رو جای آفیسر قرار بدید و به سوال های احتمالی آفیسر جواب قانع کننده بدید.
پس شما هم باید دقیقا همین کار رو بکنید، نظر شخصی بنده این هست که مبلغ حدود 1 سالتون 20 تا 25 ملیون در حساب خودتون باشه و بقیه این مبلغ در حساب پدر یا مادرتون، و در پاسخ به سوال آفیسر برای BS شما میتونید این موضوع رو بیان کنید که شغل پدر و مادرتون چیه و اونها چگونه شما رو ساپورت می کنند و فعلا به طور مثال هزینه ی 1 سال تحصیلتون رو در حسابتون قرار دادند و بقیه رو هم در حساب خودشون دارند.
در مورد اینکه پول در حساب مادربزرگتون هم باشه، بله امکانش هم هست، اما باید به خاطر داشته باشید که حتما باید آفیسر رو قانع کنید که چرا مادربزرگتون حاضره چنین هزنیه ای برای تحصیل شما پرداخت کنه! برای این کار از 2 بانک در یک روز BS بگیرید + تعهد محضری به سفارت ببرید، البته جای نگرانی نیست اما پاسخ های مناسبی برای این سوالات مهیا کنید.
در مورد گزدش حساب بعضی از سفارت ها مانند سفارت بیروت از شما گردش حسابی بین 6 تا 12 ماه طلب می کنند، اما خوشبختانه تا جایی که بنده اطلاع دارم سایر سفارت ها چنین گردشی رو نمیخوان، گزدش حساب یعنی اینکه حساب شما علاوه بر موحودی باید بین مدت مشخصی دارای گردش ورودی و خروجی باشه(بیشتر برای اینکه ثابت کنند شما از خانواده بیزنسی هستید و پول در حساب جریان پیدا میکنه) اما سفارت های خیلی مناسب تری از بیروت برای اقدام برای ویزا هستند، جدیدا سفارت دبی از بعضی از دوستان BSمعادل 4 سال تحصیل طلب میکنند پس در مورد این سفارت احتیاط کنید، البته فکر کنم هزنیه 4 سال تحصیل شما هم همین حدود 80 ملیون بشه.
در هر صورت در مورد انتخاب سفارت برای ویزا و آماده شدن برای مصاحبه هم میتونید در صورت نیاز اینجا سوال هاتون رو مطرح کنید.
در اینجا هم میتونید اطلاعات کاملی در مورد پذیرش و ویزای کشور آمریکا به دست بیارید، امیدوارم در سایر بخش های وب سایت هم ببینیمتون.
موفق باشید.