07-03-2016, 05:55 AM
(06-03-2016, 11:48 PM)Ahmadcontrol1 نوشته: ممنون از راهنماييتون .البته براي من فرقي نميكنه رنك دانشگاه ١٠٠ تا ٢٠٠ هم باشه ميرم فقط ميخوام بدونم به خاطر اينكه همه دانشگاه ها رو مينيمم معدل حساسن و من اون مينيمم رو ندارم ميشه اميدوار بود ؟ شما چه دانشگاه هايي رو پيشنهاد ميكنيد؟
صحبت های ترکان عزیز درسته. در مورد معدل مساله اینه که اگه استادی شما رو بخواد بگیره و فاند رو هم خودش بده میتونه خیلی راحت این کار رو بکنه. من کم ندیدم اساتید برای کسی استثنا قایل بشن و در مورد شما چون مقطع جدید تر اشد هست و شما ارشدتون بالاست احتمالا هیچ مشکلی ایجاد نکنه براتون در حالتی که استادی اکی بده. اما اگر بدون استاد بخواین یه دانشگاهی اپلای کنین حتی اگه رنکش 100 هم باشه باز ممکنه مسوول ادمیشن پروندتون رو بزاره کنار. چون تو مرحله اول اغلب دنبال نقطه ضعف واضح میگردن که ریجکت کنن (برای تقلیل لیست متقاضی از 500 به 50 مثلا)
توصیه اکید من اینه که حتما با استاد اپلای کنید و مطمینم میتونید زیر 60 بگیرید. وقتی استاد مورد نظر رو پیدا کردید به خودشون میگین مساله رو و میتونن حل اش کنن.
عمومیت نداره اما اساتید ایرانی اگر ببینن دانشگاهتون سرشناسه و مقالاتتون خوبه از خیلی چیزا منجمله نمره زبان و معدل لیسانس صرف نظر می کنن. استاد ایرانی هم نباشه هر استادی ببینه مقالاتتون به کارش میاد و تجربه دارین پذیرش میده.
نکته آخر. معدل لیسانستون رو به واحد 4 نبرید. معدل لیسانس من 16 بود استادم نزدیک اپلای گفت به 4 ننویسش همون 16 بهتره چون با اسکیل روتین فرق داره تو کمیته توجه نمیکنن ولی از 4 بنویسی اختلافش با بقیه متقاضیا مشخص تره و میشه نقطه ضعفت.