(06-03-2016, 12:08 PM)mahdistar1 نوشته: سلام
لیسانس صنایع دانشگاه یزد معدل 14.25
ارشد اقتصاد معدل 14.5 بدون پایان نامه
تافل 87
GRE: Q: 154, V:144, W: 3.5
میخوام برای مستر دوم آلمان ترم زمستان 2016 اقدام کنم باتوجه به اینکه تا تابستان امسال فارغ التحصیل نمیشم و مدرک ارشدم رو نخواهم داشت، سوالم اینه که اصلا امسال با اینکه اشتغال به تحصیل دارم هنوز میتونم اقدام کنم یا باید بذارم برای سال بعد؟
یا اینکه بنظرتون درسته که اصلا حرفی از مدرک ارشدم نزنم(معدلم هم تعریفی نداره اصلا) و با همون لیسانس اقدام کنم؟ اگر بله، این سه سال وقفه تحصیلی رو چجوری توجیه کنم؟
چون میخوام برای اقتصاد ( مالی) اپلای کنم، این تغییر رشته از صنایع به اقتصاد مشکل ساز نمیشه؟
خیلی مچکرم که وقت میذارید و پاسخگو هستید.
شما باید حداقل مدارکتون رو از دانشگاه ازاد کنید، میتونی اقدام برای پذیرش با لیست نمرات بجز ترم اخرتون انجام بدهید ولی سفارت و دانشگاه مبدا ازتون ترجمه رسمی دانشنامه و ریزنمرات رو لازم دارن. بنابراین بهتره فارغ التحصیل بشی سپس اقدام کنی.
- معدل ارشد خوبی نداری و بهتره این فاصله تحصیلی رو با بیان موردی منطقی پوشش بدهید، مثلاً سربازی یا اشتغال به کار و .....
- این بستگی به دانشگاه مقطع بعدی شما داره که لیسانس و دروسش رو تطبیق بده یا خیر. خودم چون فکر میکنم بخشی از دروس صنایع در اقتصاد امده مشکلی نباید باشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public