07-03-2016, 12:26 PM
(06-03-2016, 02:17 PM)Ahmadcontrol1 نوشته: با عرض سلام خدمت دوستان گرامی.لطفا شرایط بنده رو برسی کنید شدیدا نیاز به راهنمایی دارم وقتم هم بسیار کم هست.معدل ها رو با wes تبدیل کردم فقط معدل کارشناسیم خیلی کمه.
لیسانس:سراسری شهرستان. برق قدرت
last 2 year:2.87 gpa:2.24
فوق لیسانس:دانشگاه صنعتی شریف-کنترل-شاگرد اول دوره-رتبه تک رقمی کنکور ارشد.
gpa:3.92
مقاله:7 تا ieee همه دارای ضریب تاثیر بالای 1.
toefl: s:29 w:29 r:30 l:29
gre: quant:170 verbal:162 w:4
میدونم معدل کارشناسی خیلی رزومم رو خراب کرده ولی با این شرایط شانسی برای بذیرش فول فاند دارم؟ فرقی نمیکنه کدوم دانشگاه فقط باید فول فاند بگیرم.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
(07-03-2016, 05:55 AM)nasim1234 نوشته: صحبت های ترکان عزیز درسته. در مورد معدل مساله اینه که اگه استادی شما رو بخواد بگیره و فاند رو هم خودش بده میتونه خیلی راحت این کار رو بکنه. من کم ندیدم اساتید برای کسی استثنا قایل بشن و در مورد شما چون مقطع جدید تر اشد هست و شما ارشدتون بالاست احتمالا هیچ مشکلی ایجاد نکنه براتون در حالتی که استادی اکی بده. اما اگر بدون استاد بخواین یه دانشگاهی اپلای کنین حتی اگه رنکش 100 هم باشه باز ممکنه مسوول ادمیشن پروندتون رو بزاره کنار. چون تو مرحله اول اغلب دنبال نقطه ضعف واضح میگردن که ریجکت کنن (برای تقلیل لیست متقاضی از 500 به 50 مثلا)سلام
توصیه اکید من اینه که حتما با استاد اپلای کنید و مطمینم میتونید زیر 60 بگیرید. وقتی استاد مورد نظر رو پیدا کردید به خودشون میگین مساله رو و میتونن حل اش کنن.
عمومیت نداره اما اساتید ایرانی اگر ببینن دانشگاهتون سرشناسه و مقالاتتون خوبه از خیلی چیزا منجمله نمره زبان و معدل لیسانس صرف نظر می کنن. استاد ایرانی هم نباشه هر استادی ببینه مقالاتتون به کارش میاد و تجربه دارین پذیرش میده.
نکته آخر. معدل لیسانستون رو به واحد 4 نبرید. معدل لیسانس من 16 بود استادم نزدیک اپلای گفت به 4 ننویسش همون 16 بهتره چون با اسکیل روتین فرق داره تو کمیته توجه نمیکنن ولی از 4 بنویسی اختلافش با بقیه متقاضیا مشخص تره و میشه نقطه ضعفت.
اینکه می تونید دانشگاه پیدا کنید که به شما فاند بده بله - نمرات آزمون و مقالات و معدل ارشد شما می تونه براتون پذیرش و فاند بیاره.
اما من برخلاف دوستان فکر نمی کنم شما لزوما با جلب نظر استاد می تونید پذیرش بگیرید. این 2 سال که تو پروسه اپلی بودم موارد زیادی رو دیدم که استاد کاملا با دانشجو اکی بوده ولی دانشگاه یا کمیته ریجکت کرده.
معدل کم لیسانس هم تاثیرش رو می گذاره. بهتره ببینید کدوم دانشگاه ها رو معدل 60 واحد اخر یا دو سال آخر تاکید دارن. من امسال یه نمونه دیدم که معدل لیسانس پایین بود وای دو تا ارشد با معدل بالا داشت به اضافه مقاله و نمره GRE خوب ولی تعداد زیادی ریجکت گرفته تا الان. اینو نمی گم که نا امید بشید. میگم که تو انتخاب دانشگاه محتاط عمل کنید.
من 7 سال پیش فارغ التحصیل شدم و دوستام اکثرا همون زمان رفتن. با اونا که مشورت می کردم همه می گفتن تو 4 تا مقاله داری و GRE ایت هم خوبه (مال من 317 هست. برای شما خیلی بهتره - اما برای قدیمی تر ها این نمره من هم خیلی عالی بود) حتما دانشگاه خوب بزن. به من Pen state, Virginia tech, NC state , ... رو پیشنهاد می دادن. معدل لیسانس من 14 است. تو دانشگاه Boston استاد پیدا کردم و اپلی کردم. در حالیکه به دلایل زیاد این دانشگاه از محدوده من بیرون بود (رنکش 50 بود تو مکانیک ولی رنک به تنهایی گویا نیست)- طبیعتا ریجکت شدم. تو یه دانشکده ممکنه نظر استاد موثر باشه ممکن هم هست نباشه.
موفق باشید.