(11-03-2016, 11:28 PM)Atlantis نوشته: ممنون ترکان جان که وارد بحث شدید
من دانشگاه صنعتی بابل هستم. متاسفانه از دانشگاه ما خیلی خیلی نادر هست که کسی اپلای کنه، برای همین هم مسئولین اطلاعشون در مورد مسائل مربوط به اپلای کم هست، و هم اینکه با بدگمانی و شکاکانه با اینجور دانشجوها رفتار میکنند...
خیلی خوب شد که این پیشنهاد رو دادید، من حتما این هفته نامه ای دال بر اینکه فارغ التحصیل شدم رو از اونها درخواست میکنم، البته امیدوارم نگن "پس اون گواهی موقتی که بهت دادیم واسه چی بود؟!"
درود
بگید این در تمام دانشگاههای دیگه به غیر شریف و اینا انجام میشه.
گواهی موقت میدن تا برید کار پیدا کنید (قابل ترجمه نیست) باهاش بعد برگردوندید میتونید دانشنامه رو بگیرید بعد تسویه حساب و کاریابی و اینا که مختص همه دانشگاههاس!
حالا اونایی که دانشنامه انگلیسی نمیدن، یه گواهی هست که آموزش مهر میکنه اون قابل ترجمه هست که یعنی شما درسهاتون رو تموم کردید. منظور دانشگاه هم اصل مدرک نیست اونا اصل مدرک رو چیکار دارن بلکه منظورشون ترجمه مدرک هست حالا هر اسمی داره تو فارسی مهم نیست که!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.