13-03-2016, 02:10 PM
1. زبان اصلی کتاب: انگلیسی
2. نوع و ژانر کتاب: عاشقانه، احساسی، درام، جوانانه!
3. نام اصلی کتاب: A walk to remember
4. نام فارسی کتاب: -
5. نویسنده: Nicholas Sparks
6. مترجم: -
7. توضیحی مختصر درباره موضوع کتاب:
Publication date: October 1999
کتاب درباره زندگی یه پسر هفده سالست به اسم Landon Carter (و در واقع داستان از زبان ایشون نقل میشه)، که تو کارولینای شمالی به همراه خانوادش زندگی میکنه. همون سال قصد داره بره دانشگاه و به شدت از درس بیزاره. به طور اتفاقی و یه کمی اجباری! با یه دختر خانم(Jamie Sullivan) آشنا میشه که البته از دوران کودکی همدیگه رو خیلی اندک میشناختن... اما هرگز با هم صمیمی نبودن. ادامه کتاب درباره این دو جوون و زندگی اونها و دوستانشون و فعالیت هاشون هست. من قبلا فیلمشو دیده بودم. ولی فرق دارن با هم فیلم و کتاب. به نظرم اول کتاب رو بخونین بهتره!! کتابش فوق العادست و ضمنا زبان خیلی روان و فصیح و زیبایی داره.
8. امتیاز شما به کتاب: 8.8
9. فایل صوتی داره یا نه؟ بله
10. تعداد صفحات کتاب: ویکی پدیا زده 240، نسخه ای که من خوندم کمتر بود صفحاتش
2. نوع و ژانر کتاب: عاشقانه، احساسی، درام، جوانانه!
3. نام اصلی کتاب: A walk to remember
4. نام فارسی کتاب: -
5. نویسنده: Nicholas Sparks
6. مترجم: -
7. توضیحی مختصر درباره موضوع کتاب:
Publication date: October 1999
کتاب درباره زندگی یه پسر هفده سالست به اسم Landon Carter (و در واقع داستان از زبان ایشون نقل میشه)، که تو کارولینای شمالی به همراه خانوادش زندگی میکنه. همون سال قصد داره بره دانشگاه و به شدت از درس بیزاره. به طور اتفاقی و یه کمی اجباری! با یه دختر خانم(Jamie Sullivan) آشنا میشه که البته از دوران کودکی همدیگه رو خیلی اندک میشناختن... اما هرگز با هم صمیمی نبودن. ادامه کتاب درباره این دو جوون و زندگی اونها و دوستانشون و فعالیت هاشون هست. من قبلا فیلمشو دیده بودم. ولی فرق دارن با هم فیلم و کتاب. به نظرم اول کتاب رو بخونین بهتره!! کتابش فوق العادست و ضمنا زبان خیلی روان و فصیح و زیبایی داره.
8. امتیاز شما به کتاب: 8.8
9. فایل صوتی داره یا نه؟ بله
10. تعداد صفحات کتاب: ویکی پدیا زده 240، نسخه ای که من خوندم کمتر بود صفحاتش
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
!Never Give Up