20-12-2011, 08:50 AM
من شنیدم که ترمکنستان دعوت نامه میخاد درسته؟ و منظورت از کانکشن اینه که لیسانس اول و دوم به هم مربوط باشه؟ لیسانس اولم نرم افزار و اینی که الان میخام بخونم هنر هست. دلیلم هم اینه که به هنر علاقه دارم و رشته قبلیمو دوست ندارم . الانم در حال آماده کردن یه چیزی شبیه پورتفولیو هستم البته خیلی حرفه ای نیست ولی خوب کارهای خودمه برای اینکه نشون بدم علاقه دارم .. به نظرت کافیه؟
(19-12-2011, 11:06 PM)ShahdaD نوشته: من همیشه گفتم و میگم که در مقابله با آفیسر صادق باشید، چون اون ها قبل از هر چیز یک روان شناس خوب هستند، اما در مورد شما فکر نمیکنم صداقت گزینه ی مناسبی باشه، آفیسر با خودش میگه خب اگر پول پدر شما به دستشون نرسید و شما رو نتونستند ساپورت کنند چه میشود؟ اون موقع شما برای کشورشون یک بار اضافه محسوب میشید و پر واضح است ماردبزرگ شما به صورت موقت این وظیفه رو بر عهده گرفته است.
نظر بنده این هست که کمی در جزییات تغییر ایجاد کنید، نظر مادربزرگتو رو بگید که همیشه دوست داشته در رشته ی شما تحصیل کنه و حالا که خودش نتونسته دوست داره شما این فرصت رو داشته باشید. البته پروسه مشاوره ویزا لحظه ای هست یعنی امکان داره یک رفتار شما در نظر آفیسر تغییر ایجاد کنه، البته جای نگرانی نیست، فقط باید به اندازه ی کافی باهوش بود، یعنی به طور مثال در این کیس تا از شما سوال نشده چرا مادربزگتان، شما پاسخی در این مورد ندهید. سعی کنید پاسخ ها کوتاه و قانع کننده باشند.
در مورد سفارت واقعا میتونم بگم مطمین نیستم، در حال حاضر تعداد زیادی از سفارت ها به طور مشکوکی دارند خوب جواب میدهند، که من اون رو ناشی از دید + دولت امریکا به دانشجویان ایرانی میدانم، من خودم به ترکمنستان رفتم و واقعا جو و برخورد مناسبی داشتند و در 21 روز کلیر شدم، در عین حال دوست بنده بعد از یک ریجکتی در ازبکستان، بار دوم 16 روزه از ترکیه کلیر شدند. در کل میتونم بگم سفارت های زیر برای کیش ما مناسب هستند:
1-ترکمنستان 2- ازبکستان 3-ترکیه
من اگر جای شما بودم به ترکمنستان میرفتم با خانوادم و این امر بیشتر از 1 روز کار نمیبره و سفر کم خرجی هم خواهد بود.
پ.ن: خودتون رو آماده برای ایجاد کانکشن بین لیسانس اول و دومتون بکنید.
موفق باشید...