14-03-2016, 02:53 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 14-03-2016, 03:00 AM توسط ali.aboutalebie.)
نقل قول: سلام دوستان
من 32 سالمه .لیسانس مکانیک سیالات دانشگاه سراسری ارومیه (معدل14.02) ارشد تبدیل انرژی دانشگاه سراسری بیرجند(معدل 16.20)
مقالات:2ژورنال isi -یک مقاله کنفرانس داخلی- یک ژورنال داخلی در مجله علمی پژوهشی که به شرح زیر می باشند:
(یک ژورنال ( imp:0.87 (international journal of cfdنفر سوم- دیگری Computational physics با imp2.4 نفر آخر (4/4). این مقاله تو کل Computational physics جزو 10most downloaded شناخته شد و NASA هم این ژورنال رو در سایت رسمیش چاپ کرد.
یک مقاله کنفرانسی داخلی به زبان انگلیسی- یک مقاله علمی پژوهشی داخلی )
2ترم تدریس در دانشگاه آزاد در گروه مکانیک به عنوان استاد
1 ترم حل تمرین انتقال حرارت
4سال سابقه کار مفید در شرکت معتبر در زمینه هیدرولیک دارم و 3certificate از موسسه Festoآلمان در ایران دارم.
زبان: هنوز اقدام نکردم و امسال میخواهم برای Toefleاقدام کنم.
واقعیتش نمی دونم چقدر شانس دارم که اگر زبانم به حد مطلوب برسه بتونم پذیرش با فول فاند بگیرم.اصلا شانس در دانشگاه های در حد متوسط یا خوب دارم یا خیر؟ میدونم زبان مهمه اما موندم که اگه زبانم اکی بشه می تونم اقدام کنم یا خیر؟(با چه نمره ای و اینکه GRE هم میخواد یا نه. اولویتم کانادا و امریکا هست.)
من زمینه کاریم گاز رقیق بوده که پروژه ارشدم رو با دانشگاه امیرکبیر مشترک برداشتم اما در این زمینه تو کانادا کم کار میکنن. من چه جور میتونم با استادی کار کنم که مرتبط نباشه اما بتونم نظرشو جلب کنم؟