20-12-2011, 09:05 AM
(20-12-2011, 08:50 AM)pegaha123 نوشته: من شنیدم که ترمکنستان دعوت نامه میخاد درسته؟ و منظورت از کانکشن اینه که لیسانس اول و دوم به هم مربوط باشه؟ لیسانس اولم نرم افزار و اینی که الان میخام بخونم هنر هست. دلیلم هم اینه که به هنر علاقه دارم و رشته قبلیمو دوست ندارم . الانم در حال آماده کردن یه چیزی شبیه پورتفولیو هستم البته خیلی حرفه ای نیست ولی خوب کارهای خودمه برای اینکه نشون بدم علاقه دارم .. به نظرت کافیه؟در حال حاضر تا جایی که اطلاع دارم شما میتونید با پرینت وقت سفارت به سفارت ترکمتستان در تهران برید و بعد از 10 روز حدودا ویزاتون رو دریافت کنید، اما باتوچه به شرایط شما توصیه ام این هست برای پدر یا مادرتون دعوت نامه تهیه کنید و به همراه اون ها برای سفر اقدام کنید.
خب تا یک حدودی میشه این قضیه رو بهم ربط داد، شما این مساله رو به این شکل نشون بدید که در نرم افزار با برنامه هایی چون 3DMAX و اتوکد آشنا شدید و حس کردید خلاقیت مناسبی در بخش های هنری دارید...اینکه بگید به رشتتون علاقه داشتید به نظرم مناسب نیست.به نوعی توضیح بدهید که دانشی که الان به دست آوردید در راه تحصیل در رشته ی آیندتون به شما کمک خواهد کرد...ارایه پورتفولیو هم میتونه مناسب باشه و کمکی برای متقاعد کردن آفیسر...