15-03-2016, 08:15 PM
درود بر همگی
میشه شانس من رو هم بهم بگید
لیسانس زبان, رتبه اول, غیر انتفاعی, ۱۷.۵۶
فوق ام بی ای, سیستم اطلاعاتی, دولتی, ۱۷.۱۱, تخصصی های کاملا مرتبط به دکتری همه ۴ از ۴
از نظر دانشگاه ایندیانا پردیو هر دو مقطع A هستم
تافل: 96 :R22, L26, S22, W26
اکثر دانشگاه هایی که میخوام یا بالای ۸۰ یا بالای ۹۰ هستن!
GRE دارم اماده میشم
مقاله: یک ای اس ای با یک استاد امریکایی در حال نگارش, یک داخلی, دوتای دیگه هم ممکنه باشه
کنفرانس: یکی داخلی
تز: بایومدیکال کار کردم
پذیرش قبلی: از ایندیانا پردیو واسه فوق بایومدیکال انفورماتیک به همراه فاند امسال پذیرش گرفتم با تافل ۸۰ و جی ار ای ۳۰۰ الان از بچه ها و دوستان پرسیدم میبینم که عجب شانسی داشتم فوق اونم فاند. اما حیف که بخاطر مشکل خروج نمیتونم برم. راهی هست؟
ارتباط با استاد: بله, با استاد دانشگاه ایندیانا پردیو که داریم مقاله مینویسیم و کمک کرد این پذیرشو با شرایط نامناسب زبان بگیرم. ایشون رییس دپارتمان هم هستن و گفت متاسفانه ۳ نفر تافلشون از تو بیشتر بود اما نگفت چقدر. واسه همین ارشد پذیرش دادن گفت بعد بیا دکتری.
مقطع مورد نظر: دکتری سیستم اطلاعات یا بایومدیکال انفورماتیک
موارد دیگر: مدرک فنی کامپیوتر, برنامه نویسی PERL
دیپلم علوم تجربی که در اس او پی هم بهش اشاره کردم
ممنونم از شما
میشه شانس من رو هم بهم بگید
لیسانس زبان, رتبه اول, غیر انتفاعی, ۱۷.۵۶
فوق ام بی ای, سیستم اطلاعاتی, دولتی, ۱۷.۱۱, تخصصی های کاملا مرتبط به دکتری همه ۴ از ۴
از نظر دانشگاه ایندیانا پردیو هر دو مقطع A هستم
تافل: 96 :R22, L26, S22, W26
اکثر دانشگاه هایی که میخوام یا بالای ۸۰ یا بالای ۹۰ هستن!
GRE دارم اماده میشم
مقاله: یک ای اس ای با یک استاد امریکایی در حال نگارش, یک داخلی, دوتای دیگه هم ممکنه باشه
کنفرانس: یکی داخلی
تز: بایومدیکال کار کردم
پذیرش قبلی: از ایندیانا پردیو واسه فوق بایومدیکال انفورماتیک به همراه فاند امسال پذیرش گرفتم با تافل ۸۰ و جی ار ای ۳۰۰ الان از بچه ها و دوستان پرسیدم میبینم که عجب شانسی داشتم فوق اونم فاند. اما حیف که بخاطر مشکل خروج نمیتونم برم. راهی هست؟
ارتباط با استاد: بله, با استاد دانشگاه ایندیانا پردیو که داریم مقاله مینویسیم و کمک کرد این پذیرشو با شرایط نامناسب زبان بگیرم. ایشون رییس دپارتمان هم هستن و گفت متاسفانه ۳ نفر تافلشون از تو بیشتر بود اما نگفت چقدر. واسه همین ارشد پذیرش دادن گفت بعد بیا دکتری.
مقطع مورد نظر: دکتری سیستم اطلاعات یا بایومدیکال انفورماتیک
موارد دیگر: مدرک فنی کامپیوتر, برنامه نویسی PERL
دیپلم علوم تجربی که در اس او پی هم بهش اشاره کردم
ممنونم از شما