17-03-2016, 08:20 AM
(17-03-2016, 03:40 AM)Nima13465 نوشته: سلام بچه ها
من به طور کل از تحقیق خوشم نمیاد. تو ایران که من از تحقیق فقط کپی پیست کردن رو یاد گرفتم !
ولی به جاش عاشق کارهای عملی ام. یعنی دوست دارم نتیجه کارم رو به عنوان یک محصول ببینم نه یک مشت کاغذ که شاید 2 نفر هم نخوننش !
رشته من هم کامپیوتر هست اما به نظرم تو این رشته تحقیق خیلی جایی نداره چون مثل رشته شیمی یا داروسازی نیست که چند تا ماده رو با هم قاطی کنی و یک ماده جدید به دست بیاری. کامپیوتر یعنی ریاضی و الگوریتم + مهارت برنامه نویسی
حالا نمیدونم این اساتید کانادایی از ما تو دانشگاه چه انتظاری دارن !؟ ... موسس شرکت مایکروسافت هم تا سال دوم لیسانس درس خونده ...
اگر اشتباه میکنم لطفا راهنمایی کنید
در ضمن آیا دانشگاهی میشناسین که مدرک فوق لیسانس کامپیوتر رو بدون تحقیقات و فقط با پاس کردن دروس بشه گرفت !؟
شما ایران کجا درس خوندین که اینجوری تحقیق می کردین؟ یه مشت کاغذ که دو نفر هم نخوننش؟ من تا حالا ندیدم کسی انقدر دیدش نسبت به ریسرچ ابتدایی باشه!
متاسفم که نظرتون درباره شیمی و داروسازی اینی هست که گفتین. از توضیح اینکه داروسازی یعنی چیه میگذرم. (از حوصله این فروم و شما خارجه)
اینکه موسس شرکت مایکروسافت تا سال دوم درس خونده چه ربطی به فرآیند پذیرش داره آخه؟
به هر حال جواب سوال آخرتون اینه که سرچ کنید دانشگاه هایی که مستر course-based ارایه میدن پیدا کنید.